Petra Palomäki

torstai 19. huhtikuuta 2012

estekisat ja kouluratsastusta

Taas on aika menny niin nopeeta, että olen kokonaan unohtanut kirjoitella :( anteeksi kovasti kaikille mutta tässä nyt jälleen hieman päivitystä!

Eli siis lauantaina olin tessan kanssa Porissa järjestetyissä alue-estekisoissa. Mentiin jälleen 80cm rata ja lähdettiin hakemaan vain kvaaleja kenttäkisoihin ja näin kävi! Neiti suoritti puhtaan radan uusintaa myöten :) todella rauhallisesti käyttäyty ja muutenkin sain jopa laittaa kannukset sille radalle kun oli hieman pohkeen takana! :o kisojen jälkeen tessa palasi jälleen kotio! Voi että kun ihanaa :3

Zeuksen juoksutin toissa päivänä ja jestas se meni hyvin! Ja pikkasen se on nyt hyvän näkönen meinaan lihaksistaan. Oikein kunnolla lihaksikas mies :D juoksutin pessoalla ja meni todella hyvin alas eteen laukassakin :) Tänään vuorossa maastoreissu. Jos saisin eläinlääkärin tuleen raspaan sen hampaat ensi viikon alussa niin pääsis kunnolla ratsastaan :)

Uffella oon menny kentällä vähän puomeja ja eilen menin sillä hieman koulua oikein pitkästä aikaa koulupenkillä! Nimittäin sunnuntaina ollan menossa IRAS:n järjestämiin seurakoulukisoihin. Ei tartte paljoa rataa treenata kun mennään tuttu ja turvallinen k.n.special mutta silti ;) uffe on kyllä NIIN iloinen sen uudessa poikamiesboxissa! Se näkee pihalle muut hevoset ja saa olla omassa rauhassa. Päätin, että se saa olla siinä boxissa niini kauan ennen kun tulee uudestaan kylmät pakkaset :)

Urcolla menin toissa päivänä oikein kunnolla koulua. Tehtiin sulkutaivutuksia laukassa ja vaihtoja. Alkuun jumitti kun jännitti niitä vaihtoja, joten tehtiin sitten välissä vastalaukkaa ja uudestaan vaihtoja. Viimeinen vaihto oli kyllä niin rento, että tuli todella tyytyväinen mieli :)

Tessalla menin eilen toista kertaa jälleen kotona :) voi että se on taas ihanan rauhallinen ja rento! Ei pukita, ei kiukuttele eikä hypi pystyyn! Aivan kuin eri hevonen mitä se oli pari viikkoa sitten :o sain ratsastaa sitä oikein kannuksilla :D tentiin paljon ravipuomeja ja vähän laukkapuomeja. En viitti vääntää sillä mitään kauheeta koulua kun silläkin on raspauksen aika lähellä.


Pikkunen ja unaiva ei tarhaa enään kahdestaan. Se on nyt ohi tää äiti-tytär suhde niillä. Vaikka se on vielä molemmille raskasta, niin kyllä se kohta menee ohi :) pikkunen ja tessa on jälleen bestiksiä tarhassa :D rapsuttelee toisiaan koko ajan ja pikkunen tekee kaiken mitä isosiskokin tekee ;) oikein hurja neiti ;3

Ei tässä varmaan oikein muuta...perjantaina pitäisi olla Eevan kouluvalmennus urcolla meillä ja lauantaina mennään Hevosmessuille ja illalla juhliin kaverin 18wee synttäreitä, tietty limsalijalla kun sunnuntaina aikasin kisoihin ;)

1 kommentti