Petra Palomäki

torstai 26. huhtikuuta 2012

Hieman päivittelyä kuluneesta viikosta :)
Eli uffella olin sunnuntaina Ikaalisten Ratsastajien järjestämissä seurakoulukisoissa. Mentiin jälleen K.N.Special (A:n luokka oli hieman liian vaikee vielä). Herra oli jälleen todella taitava ja sen näki myös tuloksissa! 2.sija 67,00% ! Todella ylpee uffesta. Vaikka alkuun ei kiinnostanut pätkääkään, niin onneks radalla hieman sytty ja jaksoi mennä sen loppuun asti. Sami pärjäs oikein hyvin kisahoitajana :3 on mulla hienot miehet <3!

Eilen menin uffella ilman satulaa kentällä ja Sami tuli käveleen mun kanssa loppukäynnit maastoon. Haha kokeiltiin kuinka uffe pysyy Samin perässä :D sanoin Samille että " Me aletaan ravaan ja sä alat hölkkään. Katotaan kuinka me ravataan sun vierellä kun sä juokset kunnolla". JOOO näin tais tosiaankin käydä! Ei jumankauta! Uffe joutu _laukkaan_ että pysy Samin perässä :D tosin jouduin hidastaan uffee kun tien vieressä oli punainen kanisteri, jota uffe kyyläs, ettei se yhtäkkiä olis hypänny vahingossa sivulle Samin päälle. Mutta nyt tehdään sillain, että joku päivä Sami verryttelee kunnolla ja laittaa piikkarit jalkaan, uffelle satula selkään ja mulle saappaat jalkaan ja mennään viivalle! Katotaan hemmetti kuka voittaa loppujen lopuksi! :D kukaan ei mua ja uffea nimittäin tuollain vaan ohittele ;D katotaan kuinka nopeeta mun pikajuoksija pääseekään ;3

Ratsastin unaivalla maanantaina! Oikein piiiitkästä aikaa menin sillä. Ihan vain käyntiä hieman kentällä kun sillä ei ole vielä takakenkiä, niin ettei kaviot kulu olemattomiksi. Mamma oli oikein kiltisti ja ihmetteli taas että mikä oli homman nimi :D loppuviikosta olis luvassa lisää ratsastusta sillä ;)

Urcolla oon mennyt ihan koulua ja kaikki mennyt ihan hyvin :) vastalaukkoja ja laukanvaihtoja hinkattu. Tosin nyt sillä on ollut pari vapaa päivää kun tänäänkin sataa ja joudun siivoamaan tätä kämppää joka ei mikään pieni ole -.- ahh tätä pölyn määrää..noh anyways, jos huomenna ehtisin vaikka juoksuttaan sitä ja viikonloppuna sitten kunnolla ratsastaan :)

Tessalla hyppäsin toissa päivänä kentällä ja neiti oli oikein kiva! Mentiin ihan vaan yhtä ristikkoa ja yhtä pystyä. Kaikki suorilta ja korvat hörössä! Lauantaina mennään seurakoulukisoihin Niinisaloon ja sunnuntaina mennään puolestaan harjoitusestekisoihin myöskin Niinisaloon :) saa nähdä miten menee kun nämä kisat ovat jo ulkokentällä :o joten saattaa neitiä hieman jännittää kaikki :)

 Päivittelen viikonloppuna miten kisat meni :) Ai niin! Huomenna menen pitkästä aikaa Piken estevalmennukseen. Pike ei ole käynyt Niinisalossa päin pitkästä aikaa joten nyt heti valmennukseen kun se tännepäin on tulossa :)!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti