Petra Palomäki

tiistai 10. huhtikuuta 2012

päivittelyä !

Taas aika on kulunut niin nopeasti, että en ole yhtään ehtinyt ja muistanut kirjoitella ja päivittää kuulumisia!
Eli siis 04.04 viime viikon keskiviikkona uffella ja minulla oli yhteiset 7v. vuosipäivä :3 voi että kuinka tää aika on kulunut niin järkyttävän nopeasti. Muistan kuin edellisen päivän sen kun mentiin katsomaan sitä ensimmäistä kertaa, meidän ensimmäiset kisat kaikki tuntuuu menevän niin äkkiä. Uffe sai paljon porkkanoita ja haleja x)
Niin ja tessalla oli viime viikon tiistaina synttärit :) neiti on jo iso tyttö! Herran jestas sekin jo 5wee! Voi voi :))

Zeuksella on ollut nyt paljon vapaata, melkein viikon..koska kengittäjän piti tulla viime viikolla kengittään sen, unaivan ja tessan, mutta hän joutui kiirreelliseen sairaskengitykseen, ja meidän hepat jäi nyt tälle päivälle. Olisin muuten voinut ratsastaa, mutta syynä oli se, että siltä oli lähtenyt viime viikon lopussa kenkä ja en viitsi ratsastaa hiekkakentällä, koska kavio kuluu silloin mukavasti pois...mielummin seisoo ja tarhailee kun se, että siltä kuluu kavioo kamalasti pois :( tänään päästään aloittaa jälleen normaali rytmi :)

Uffella olin viime viikolla potkästä aikaa estevalkussa. Herra oli ihan intoa piukeena! Korvat hörössä hyppäs kaikki mitä eteen pistit ja se oikein imi kunnolla esteelle :D alkuun mentiin paljon tempon lisäystä ja lyhennystä puomeilla. Voi että kun teki nannaa mun vatsalihaksille -.- auts :D Eilen menin sillä ilman satulaa. Oli kivaa ja herra meinas oikein villiintyä laukkapuomeilla x) tänään meillä on Sannan kouluvalmenus illalla :))

Urcolla olen mennyt koulua, ja pääsiäisenä menin estesatulalla ja pelkillä nivelillä pari päivää ihan rennosti. Teki pojalle oikein hyvää mennä paljon ravi- ja laukkapuomeja :) muutenkin sain ratsastettua sitä rennoks. Eilen menin sitten taas koulua ja tehtiin paljon siirtymisiä kaikissa askellajeissa :)


Tessalla on ollut myös kevyempää. Tallilla missä se on, kenttä on välillä aika kova ja ei oikein ole ollut niin kamalaa intoa ratsastaa sellaisella pohjalla. Ja sen lisäksi myös tessa on aika pitkässä kaviossa, ja onneks saa tänään uudet kengät et päästään jatkaan taas töitä :) lauantaina olis luvassa 80cm rata Porin alue-estekisoissa :) jos torstaina kävisin hyppelemässä sillä hieman maneesilla ;)

Me tehdään nyt väliaikaista karsinaa johon laitetaan uffe. Se tykkää olla muutenkin omassa rauhassa, joten se saa mennä sinne yksin. Pikkunen muuttaa uffen karsinaan ja tessa tulee takasin kotio toivon mukaan ensi viikolla jo :))!
p.s. KESÄ TULE PIAN :3

6 kommenttia

  1. Mitä, vastahan mä otin ne teidän 6v-kuvat!! :o Ei voi olla jo vuotta siitä :D
    Ainiin, Tessallahan oli synttärit samana päivänä kun mulla ;)

    KESÄ <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no niimpä! Ei uskois että vuosi on menny NÄIN äkkiä :o
      hihih niin oli ;))) onnee sullekin vanhus vielä uusiks ;)

      Poista
  2. Lisäsin suositeltavat blogit- listaani blogisi, toivottavasti se ei haittaa? (:

    ps. hevosesi ovat aivan älyttömän upeita ja blogiasi on kiva lukea!

    http://tiimityoskentelya.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitoksia kovasti :)
      itselläsikin on hieno blogi!

      Poista
  3. Haaste: http://cashewi.blogspot.com/2012/04/crucify-me.html

    VastaaPoista