Petra Palomäki

tiistai 6. maaliskuuta 2012

Hengissä ollaan!

Kaikkea on tapahtunut wanhojen tanssien jälkeen!
Nimittäin heti tanssien jälkeen minä ja ystäväni Jenni lähdettiin kuudeksi päiväksi Portugaliin! Pääsin taas jälleen käymään talleilla, katsomaan kavereitani pitkästä aikaa ja tietenkin shoppaileen oikein kunnolla!
Kuvia laitan enemmän kun saan Jenniltä loput kuvat ;) Matka meni ihan hyvin, vaikka Frankfurtissa olikin lakkoja. Onneksi lentomme myöhästyivät vain lähtömaasta tunnin, mutta Frankfurtista lähtivät kaikki lennot taas ajallaan :)
Reissun aika oltiin kyllä todella paljon tallilla. Ratastin montaa eri hevosta ja kivaa oli ! Hypättyä tuli pitkästä aikaa hieman isompaa sinne 130cm asti :) Kuvissa näkee paremmin! Voi että olin onnellinen kun sain piiiitkästä aika HYVÄÄ ruokaa! Huh sitä olin odottanutkin :D

holst/lus rist. -o capitanius
Huonoja uutisia sen verran kuitenkin, että heti kun lähdin kotoo pois, uffe oli päässyt äiteltä irti ja se oli käynyt urcon päälle tarhassa. Verinen tappelu oli ja äitenkin henki oli vaaraassa..Kuitenkin hepat selviyty hengissä talliin. Urco oli vissiin aika verinen sen tappelun jälkeen, ja sai sitten eläinlääkäriltä kuurin, ettei tulisi mitään pahempaa. Mitään uton pahempaa ei onneksi sattunut. Minulle kerrottiin vasta kun tulin takaisin, toisaalta ihan hyvä, meinaan olisin ottanut ensimmäisen lentokoneen mikä vain Suomeen olisi lentänyt ja tullut sillä tänne samantien.. Mutta pääasia ettei sattunnu pahemmin :)

Nyt olen ratsastellu hepoilla jo ihan normaalisti. Tosin meidän kenttä on nyt huonossa kunnossa kun se pitäisi aurata ja iskällä ei ole yksinkertaisesti ollut aikaa :( mutta jos nyt lähipäivinä saisi sen kentänkin lanattua niin pääsis kunnolla ratsastaan :)
130cm capitanius
Tessalla olen nyt käynyt useammin Marikalla ratsastamassa. Tänäänkin kävin sielä ja ei tarvinnut enään juoksuttaa ensin turhaa energiaa pois alussa :D vain pääsin suoraan selkään. Se oli aika hyvä suusta ja muutenkin erittäin rento ja tasainen. Laukassa hieman jännitty kun tein hieman vastalaukkaa, mutta rauhoittu mukavasti :)

ktk selle francaise o-Ipsau

kwpn-r Conroy da fonte



vas. Zarin, keskellä Claúdia ja oik. joku urpo :D










Huhu tää oli nyt tällainen pikapäivitys. Lupaan nyt taas aloittaa kirjoitteleen ahkerammin :) pitäis saada aikaseksi joku erikoispostauskin kun teitä lukijoita on jo noinkin paljon! :)

7 kommenttia

  1. Katja arvas että sä olisit lähteny heti takasin sieltä jos olis kertonu sulle siitä orien tappelusta :D Kun se soitti mulle niin sano ensimmäisenä että "Petralle ei sit kerrota MITÄÄN tästä, ettei se turhaan huolestu siellä Portugalissa." Mut onneks ei kellekään sattunu mitään pahempaa siinä tappelussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo tuli lievä shokki kun sain tietää tiistaina! Jos olis kertonu olisin samantien tullu takasin Suomeen keinolla millä hyvänsä :D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Conroy oli kyllä ihan kiva :) hypätä osas erittäin hyvin, mutta koulupuolella oli kyllä aika tahmea :D

      Poista