Petra Palomäki

sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Nyt nekin on ohi!

Koko edellinen viikko oli yhtä stressiä ja ravaamista paikasta toiseen!
Nimittäin meillä oli Wanhojen tanssit perjantaina ja kyllä oli hyvä olo illalla kun sai nekin alta pois :D Kaikki meni hyvin, pienistä ongelmista huolimatta!

Perjantaina illalla mentiin jatkoille sellaiselle hienolle mökille ja meno oli kyllä aika kovaa ;D mutta kaikesta huolimatta oli kyllä erittäis hauska ilta vaikka nukkumaan mentiin vasta klo6 aamulla !

JEPA - villit prinssessat!

Lauantaina illalla oli kaverin sweet 18! Ja tuli sieläkin käytyä pyörähtämässä :) synttäreiden jälkeen vielä oltiin ajelemassa Heidin kans ja oli kivaa vaikka mua väsyttikin ;) paitsi sillon kun käytiin mäkkärissä! :D nam :3

Tänään sitten Heidi oli disan kanssa estekisoissa. Olin kuskaamassa niitä sinne ja kisat menivät oikein hyvin! Hyvä Heidi & disa! Sen jälkeen kävin hakemassa Kankaanpäästä kavereilta wanhojen kuvia :) sen jälkeen ratsastin illalla uffen ja urcon kentällä.
Ihanaa kun pitkästä aikaa pysty kunnolla ratsastaan!

Uffe oli oikein mukavan tuntuinen suusta ja muutenkin pohkeen edessä! Laukassa hieman kankeutta, mutta vasempaan oli erittäin hyvä!

Urco taas puolestaan oli niin kuuma että huhuh! Tein paljon kaheksikkoja, siirtymisiä ja avoja, ennen kun se alko kuunteleen. Oli pakko ottaa heti alusta asti raippa vaan käteen, että jonkin  verran edes keskittyis. Onneks lopussa laukka oli jo huippu hyvän tuntusta! Ravi oli lennokasta ja hyvin ilmavaa :)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti