Petra Palomäki

maanantai 13. helmikuuta 2012

Sairastelua, stressiä ja motivaation puutetta

Tää edellinen viikko oli kyllä niin... !! Ahh!
Ensinnäkin perjantai oli päivistä ehkä kamalin! Kun olin viime viikon keskiviikkona salilla, torstaina tietenkin lihaksethan oli vielä ihan hyvässä kunnossa! Mutta perjantaina.....auts mun käsivarsia, hauiksia ja vatsalihaksia! Miks mä hankin tollasen miehen, joka rääkkää mut salilla :D voi voi kostan tän sille kun se tulee tallille >:D muahahah! Noh kuitenkin, juu tosiaan torstaina sitten kun olin keittiössä yritin näyttää miten puntataan hevosen selkään, ja nilkka petti alta joka johti siihen, että oikea nilkka venähti ja vasen polvi muljahti -.- very nice!

Perjantaina sitten kipeiden lihaksien, polven ja nilkan lisäksi tulin kipeeksi! Minä kipeenä?? Ja ajattelin,että paranen sunnuntaihin...noh tässä vielä istun koneella kipeenä. Onneks nyt ei ole enään pää kipeenä, mutta armoton nuha :( Ei tässä muuten mitään, MUTTA meillä on Wanhojen tanssit perjantaina! Kenraalit on keskiviikkona ja parini on myös kipeenä :< ei mee nyt kyllä hyvin, mutta buranan voimalla mennään jos ei muu auta, prkl!


Hevoset on ollu kevyellä...en ole yksinkertaisesti voinut ratsastaa kun vasta tänään!
Tessa muutti eilen Marikan tallille ja kävin tänään sitä liikuttamassa sielä :) juoksutin sitä alkuun, jotta sai purkaa turhaa energiaansa ja menin lopusta selkään. Se oli oikein hyvä! Meni rauhallisesti ja jopa itte alas eteen! :3 ihmeitä on tapahtunut :) Huomenna käyn sitten suoraan ratsastamassa sen :)

Kun tulin kotio takaisin menin zeuksella kentällä sileetä. Se oli todella pohkeen takana koko ajan, kunnes mun oli pakko ottaa raippa avuksi. Sitten se heräs pikkusen ja sain vasemman laukan pyöriin hieman paremmin :)

Illemmalla liikutin sitten urcon. Menin ihan koulua sillä kentällä myös, ja se oli erittäin hyvä! Alussa vaan, heti kun pyysin jotain "vaikeempaa" (esim. taipumista) veti heti herneen nenään ja hyppäs pystyyn. Otin raipan käteen ja poika meni koko loppu ajan niin kuuliaisesti ja hienosti! :D Käynnissäkin jousti hyvin koko niskastaan! Ja laukka oli rentoa ja elastista :)

Huomenna luvassa pitkästä aikaa maneesireissu! Otan uffen sinne mukaan. Saa sekin pitkästä aikaa käydä maneesilla :))

2 kommenttia

  1. Pääsit suosikkiblogini-listaan!

    http://jaxenelamaa.blogspot.com/2012/02/ystavanpaivatoivotukset-ja-lempiblogini.html

    VastaaPoista