Petra Palomäki

keskiviikko 7. joulukuuta 2011

kesä takaisin!

Hieman kuulumisia viikonlopun jälkeen :)
Eli nyt on tosiaan pakkaset tulleet, pientä pakkasta mutta mulle jo aivan riittävästi!! En käsitä kuinka tulen tarkenemaan kylmillä keleillä jos nyt olen jo kuin pieni jääkalikka tuolla pihalla :s

Heppojen kanssa mennyt ihan hyvin. Pääasiassa ollaan maastoiltu ja kuten eilen olin maneesilla ratsastamassa tessalla :) tessa oli todella kova puolessa välissä vas. ohjaan että saa nähdä millanen se on tänään Sannan estetunnilla.. Siitä sitten huomenna paremmin ;)

Onneksi meillä on noita sänkipeltoja tuossa, joissa voi ratsastaa. Kenttä on jäässä ja kova joten siinä on turha edes yrittää mennä. Kyllä nyt kelpais kesän lämpö! Tai vaikka vaan 10C lämmintä, mutta ei pakkasta!!
Noh tästä tuli tällanen tyhmä pieni postaus. Ei oikein ole mitään kummempaa kerrottavaa. Ahh! Meinasin unhotaa :D olin eilen zeuksella pitkästä aikaa sänkkärillä ratsastamassa ja se oli NIIIIN villi että huhu. En pystyny laukkaan kun se vaan oli niin innoissaan! En oo ikinä nähny sitä tommosena :D ylämäessä yritti pukittaa ja karata kotiopäin :_D ei voinut muuta kuin nauraa koko ajan sielä selässä!

Tän päivän suunnitelmissa tosiaan urcon ja uffen liikutus. Urcolla jos kävis pyörähtämässä sänkkärillä ja uffella maastoon käveleen tai kentällä kävelyä.. Huomenna on luvassa urcolla reissu maneesille :) ja zeuksella taas sänkkärille ;) jos olis huomenna rauhallisempi!

3 kommenttia

  1. Mennäänkö vaan suosiolla talviunille täks pakkasajaks ja herätään sitten joskus huhtikuussa? Kyllä joku noi hevosetkin liikuttaa!

    VastaaPoista
  2. Käyppä kattomassa blogini jaliity lukijaks :)

    VastaaPoista