Petra Palomäki

lauantai 3. joulukuuta 2011

Paljon on tapahtunut...!

Anteeksi todella paljon. että kirjoitteluni on jäänyt vähälle -taas-....
Noh ihan ensiksi kerron suuresta saavutuksestani! Olen vihdoin ottanut itselleni selkään tatuoinnin! Tatuoinnissa lukee ufano ja siinä on kaikkia kivoja kukkasia jne. Laitan kuvaa kun saan ensin jonkun ottaan sen :D

Sitten heppojen pariin! Zeuksella juu tosiaan olin viime sunnuntaina Sallan estevalmennuksessa pitkästä aikaa :) poika oli niin innoissaan koko ajan! Näki että nautti hyppelystä ;) mentiin todella paljon ravista hyppyjä ja lopusta me mentiin sitten "isompi" 4 esteen rata ja esteet oli jtn 85-90cm. Vaikka kontrolli oli hieman hakusessa esteen jälkeen olen todella tyytyväinen zeukseen.

Urcolla on ollut rennompi viikko. Pakkasia oli alkuviikosta ja kentällä ei oikein pystynyt kovin hyvin ratsastaan. Perjantaina menin sillä nivelillä kentällä koulua ja nyt huomaan että herralla on raspausaika koittanut. Ei siis ole paha tms, mutta painaa hieman enemmän kuin kangilla. Pitää ensi viikolla siis soittaa ell raspaan :)

Uffella olen ratsastanut koko viikon maneesilla :D Tiistaina olin Sannan estetunnilla sillä ja jestas sentään se oli hyvä! Verkassa kuuliainen ja innokas. Sitten mentiin rataa ekaksi pienempi rata (90cm) ja Sannakin ihmetteli kuinka meillä näin hyvin meni kun yleensä mä unhodan radan, tai hevonen on pohkeen takana, tai ihan jotain muuta :D oli niiiiin hyvä fiilis ekan radan jälkeen et huhu! Sitten mentiin toinen rata hieman isompana (105-110cm) ja taas todella hyvä rata! Kerran toin vain hieman pohjaan sarjalle, mutta uffe hoiti homman kotio ja korjas tilanteen ;) Siis niin mahti fiilis oli kyllä sen jälkeen et huhu! Eilen kävin sitten myös maneesilla vääntämässä koulua (ja pari puomiakin sattui eteen :D). Tänään tarkoitus mennä Marjut Turusen istunta/kouluvalmennukseen. Voi mä en varmaan kävele viikkoon sen jälkeen!!

Tessalla ollut myös rento viikko. Köpötelty ja maastoiltu ollaan. Jos tänään menis sitten hieman koulua kentällä kevyesti :)

Meidän suloinen pikku-varsa Grandula alias Pötkylä on nyt jossakin uhmaiässä :_D taluttaminen sujuu hyvin ja kaikki muukin. Mutta kun neiti haluaa jonnekin se sinne sitten meneekin, tai ainakin yrittää, kunnes tajuaa olevansa kiinni riimunnarusta -.-' tosi herkällä on etupää kun kaviot aina taivasta kohti jos neitiä ei päästetä minne hän itse haluaa...Noh toinen on pieni ja villi :3

Ei kommentteja

Lähetä kommentti