Petra Palomäki

tiistai 8. marraskuuta 2011

Ratsastus on mukavaa!

Olin tänään jälleen hierojalla ja tällä kertaa selkä oli aika jumissa. Eli huomennsa voi sitten selkä olla hieman arka ;)
Ennen heppojen päiväruokintaa ratsastin zeuksella kentällä. Heti alusta asti se oli todella hyvän tuntuinen suusta ja muutenkin kulki tasaisen rennosti eteenpäin. Otettiin tänään pitkästä laukkaakin :) aivan mahtavan hyvin meni! Kyllä on taas ihana jatkaa sen kans töiden parissa :)
Sen jälkeen kengittäjä tuli laittaa uffelle ja tessalle uudet talvikengät alle :) molemmat käyttäyty todella hyvin!

Kengityksen jälkeen ratsastin tessalla hieman myös. Neitokainen oli aika hyvä myös. Alussa oli jäykkä takajalastaan mutta pitkän verkan jälkeen verty hyvin :) sain sen aika hyväksi vasemmasta ohjasta. Laukassakin oli hyvän tuntuinen kun oli välillä kunnolla molempien ohjien välissä :) kyllä se tästä!

Sitten oli urcon vuoro. Päätin vihdoin ja viimein mennä sillä kunnolla koulua ja laitoin sille kanget suuhun. Pikkasen minulla ja Heidillä oil töitä ymmärtää kuinka ne sinne edes laitettiin! Mutta meidän mahtavilla taidoilla saatiin ne hyvin suuhun :) en ole pitkään aikaa mennyt sillä kangilla ja nyt muistan kuinka hyvä se oli! Hitsit! Se kulki kuin ajatus. Kokos tosi hyvin ja pohkeenväistö...WOW! Mahtavan tuntuista! :) eli kyllä mennään perjantaina niillä kouluvalkkuun! Alla urcolle toivomuslistan kuvia :3 Urco tarttee! :D no joo ei vais. Ehkä jonain päivänä!

Sitten vielä illalla menin uffen. Laitoin sille suitset ilman turparemmiä ja hiukan herra oli hyvä! Aivan käsittämättömän rento ja tasainen suusta! Laukkakin mun mielestä pyöri erittäin hyvin :) on siika hieno <3

nämä on ainakin näillä näkymin ensi vuoden ostos :)
 
olis ihana!

nämä tulossa Englannista :3
  

nämä myös!
 

1 kommentti