Petra Palomäki

lauantai 5. marraskuuta 2011

Juu hieman päivittelyä loppu viikosta :)
Eli torstaina olin uffella pitkästä aikaa Sannan estetunnilla. Huomasi että sillä ei oltu hypätty kunnolla kahteen viikkoon kun oli todella varovainen ja hieman laiskahko. Aloitettiin maahan kaivetuista esteitä ja siirryttiin sitten asteittain isompiin. Mentiin pientä rataa, jossa oli monta okseria ja sarjakin mukana. Loppurata oli jo 110cm-115cm ja alku oli loistavan hyvä! Olin ylpee kun sain niin hyvin tuotua esteille, mutta sitten viimeinen okseri ennen sarjaa...lähestyminen oli aika lyhyt kun heti piti kääntää uralta sisään ja 3 laukka-askelta ja hyppy. En siis kerta kaikkiaan saanu mitenkään tuotua sitä sinne kunnolla! Aivan mielettömän inhottavaa! Heppa oli pari kertaa kiltti ja hyppäs tosi kaukaa ja taas tosi läheltä, mutta tökkäs pari kertaa myös minun ansiostani.. Oikea kierros on minulle vaikeampi ja sen kyllä tossa huomasi..Onneks sitten vihdoin ja viimein sain sen tuotua kerrankin hyvin sille. Wuhuu! Oli kyllä vaikeeta :D Miks ratsastaja sitten pilaa kun heppa yrittää täysillä...? Siksi kun se ei osaa :D

Noh urcolla olen mennyt ylläri pylläri koulua kentällä. Pitäis ottaa joku kerta ja uskaltautua sillä maastoon (tosn ei kyllä yksin kun tuskin päästään naapurin postilaatikkoa pitemmälle...). Poika on mennyt koko ajan tasaisen hyvin :) ollaan harjoiteltu paljon laukassakin alas eteen ja hyvin on onnistunut. Urco teki pari puhdasta vaihtoakin :)

Tessalla mennyt sileellä myös. Tänään se oli jälleen varsin huono vasempaan ohjaan ja sai kunnolla taas tehdä sen kanssa töitä, jotta sain sen edes hieman antamaan periksi.. Laukka kyllä tosin on aika hyvää :) huomenna pitkästä aikaa sillä puomi/estetunnille.

Zeuksella menin eilen käyntiä :) uskalsin kyllä myös ottaa pieniä ravipätkiäkin ;) ei tullut ruumiita 3 viikon tauon jälkeen :D katsotaan millainen herra on huomenna!

Pikkunen ja unaiva voi hyvin! Pikkunen on kasvanut huomasti ja huomasin että 85cm loimi on sille juuri ja juuri hyvä! Jestas miten noi kasvaa nopeeta! Ja nyt on ilmassa takista ottamis-fiilistä. Joten pitää varoa aina kun nostelee sen kavioita että ei saa hienoa tatskaa kankkuun ;D


Ei kommentteja

Lähetä kommentti