Petra Palomäki

keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Vihdoin minuakin hemmoteltiin :)

Heippa kaikille :) Hienoa 58 lukijaa! Kiitos kun jaksatte lukea :)
Eli eilen olin ensimmäistä kertaa hierojalla. Mulla oli selkä aivan älyttömän jumissa ja sen kyllä hierojakin huomasi.. Ensi viikolla pitää mennä uusiksi ja sen jälkeen vielä pari kertaa, jotta selkä toimisi paremmin pitempään :) Oli niin mahtavan hyvä tunne sen hieronnan jälkeen. Tuntui kuin pystyisin liikkuun ja hengittään! Hieronnan jälkeen kävin Parkanon Ratsutarvikeliikkeessä ja ostin equilinen ruskean pipon ja PK:n värikkäät ratsastussukat :3 tänään tarkoitus mennä hakemaan sieltä itselleni MH:n takki, jossa on integroituna turvaliivi (en ole vastuussa jos muutakin tarttuu mukaan ;) ne vain hyppää mun käsiin...)

Hyvän hieronnan johdosta ratsastin urcon, uffen ja tessan :)
Uffella menin sileällä kentällä. Se oli aika hyvä suusta ja antoi mukavasti periksi. Oikea laukkakin sujui paremmin, välillä tosin hieman jäi kiinni sisäohjaan, mutta sain hyvin sen sieltä "ylös" :)

Tessalla menin myös kentällä. Neidillä oli vähän huono tuuli...Ravissa työstettiin todella paljon, ja pyrin saamaan sitä vasemmalle ohjaan rennommaksi ja taas oikean ohjan tukea. Kyllä tuli hiki kun sai kunnolla vääntää, että neiti antoi hieman periksi. Ja sekin vasta aivan lopussa. Laukassa nyt tällä hetkellä se on taas parempi oikeeseen kierrokseen kun taas vasemmalle huonompi. Vähän aika sitten oli toisinpäin... Noh, aina on töitä :) jos huomenna olis kivempi päivä!

Urcolla menin koulua jälleen kentällä. Ravissa aivan loistavan hyvä. Rento ja haki itse hyvin alas eteen :) laukassakin oli todella rento! Wuhuu :) jos sitten ensi viikon valmennuksessa olisi yhtä rento ;) ja mietin jos menisin 20.11 Sastamalaan sillä seurakoulukisoihin. Joko K.N.Specialin tai A-merkin kouluohjelman. We'll see ;)


Tänään tulee vihdoin kengittäjä! Zeuksen jaloista btw, se on nyt aika hyvä :) ei turvotusta, ei ontumista ja muutenkin aivan normaali!! Jes pääsee sitäkin taas työstään ;)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti