Petra Palomäki

torstai 27. lokakuuta 2011

Shoppailua ja kouluratsastusta

Tiistaina en ehtinyt ratsastaan kenelläkään kun korjattiin isäni kanssa koko päivä tuota meidän isompa lautatarhaa. Piti siirtää tarhaa 3m taaemmaksi jotta traktorilla pääsisi helpommin tallin taakse :)

Eilen kuitenkin lähdettiin Sonja ja Even kanssa Kurikkaan Kauppilan Valjaaseen ja se oli kuin taivas! Aah sitä tavaran määrää ja hinnat suh edullisia :3 todellakin olen menossa sinne uusiksi! (sitten kun on taas rahaa...). Mukaan tarttui t.siniset pintelit urcolle, kaksi Equi-Themen huopaa ja korvahuppua (yksi beige ja toinen v.sininen), Globuksen t.ruskeat todella laadukkaat suitset tessalle ja Eskadronin jännesuojat myös tessalle :) Kuvia alla kaikista paisi pinteleistä :)

Illalla olin sitten Sallan kouluvalmennuksessa urcolla. Poika ei halunnu mennä traileriin kotona niin kesti hieman sitten lähtö niin olin pikkasen myöhässä tunnilta.. Tehtiin paljon taas ravissa keskihalkaisijalla voltteja ja suoristuksia. Välillä urco sähelsi kun pelkäs muita heppoja ja ihmisiä pikkasen.. Tavoitteena jälleen saada niskaa alas ja eteen. Ja piti välillä oikeesti antaa kunnolla ohjaa että se uskaltaa yksin tulla tuntumalle! Laukassa mentiin paljon vastalaukkaa josta se selviyty aika hyvin :) loppu raveissa heppa oli ihanan rento ja hyvin niska alhaalla ! :) Omaa asentoa pitää korjata ja reilusti. Mulla on selkä tällä hetkellä ollut niin jumissa, mikä vaikeuttaa istua kunnolla hepan selässä :( hierojalle soitetaan tänään jos saisin ajan ensi viikolle :)

Kuvasin tänään hieman heidiä :) alla kuvia








2 kommenttia

  1. Mäki haluan taas pitkästä aikaa tonne Kauppilan valjaaseen, pitää joku viikonloppu ottaa ja lähtee :D

    VastaaPoista
  2. saanko kysyä missä asut? :) Ajattelin vain kun hevoseni asuu kauppilassa (=

    VastaaPoista