Petra Palomäki

maanantai 24. lokakuuta 2011

Päivittelyä :)

Nyt pientä päivittelyä kuluneelta viikolta ja viikonlopulta :)
Viime viikolla Anniina tuli jälleen ottamaan hevosistamme hieman rakenne-ja pääkuvia. Ensiksi otettiin haastavimmat eli unaiva ja pötkylä. Pikkunen vain juoksi ja meni koko ajan tiellä. Eli rakennekuvaa siitä ei saatu :D mutta pääkuvia tuli joitakin ;) sen jälkeen oli tessan, uffen ja urcon vuoro :) Alla kuvia kaikista.
















Zeuksen kavio on ihan hyvä. Toissa päivänä siinä oli huolestuttavasti enemmän lämpöä, mutta kun kylmäsin jalan lämpö laski ja nyt on pysynyt suht normaalina. Kuitenkin ell tulee tänään katsomaan jalkaa ja sanoo mitä pitäis tehdä ja koska sitä vois päästää pihalle.

Olin perjantaina Sallan koulutunnilla urcolla. Pojalla oli kaksi vapaapäivää ja ajattelin ettei se nyt varmaan niin kamalan villi voi olla.. voi luoja sitä energian määrää! Noh onneks kun aloitettiin tehtävät niin se jaksoi sen verran keskittyä ettei alkanut turhia säheltään :) mentiin paljon suoruus tehtäviä ja saatiin hyviä vinkkejä Sallalta laukan "täydelliseen" suoruuteen. Meni kyllä hyvin ei voi muuta sanoa ^^

Lauantaina oltiin irtohypyttämässä Heidin kanssa disaa ja uffea maneesilla. Uffe menin ihan nätisti :) alkuun ei meinannut uskaltaa hypätä mutta kun pääsi vauhtiin sujui hyvin. Yhdessä vaiheessa nostin reippaasti ylös sinne 120cm ja uffe tuli niin huonolla laukalla sisään innarille ettei mitenkään olis päässy siitä okserista yli. Noh laskin sitten siihen 115cm ja jessus minkä loikan se siitä veti! Aivan järkyttävä ilmavara :D sen mielestä se este oli se 135cm :D

Eilen sitten olin ekaa kertaa ikinä tessalla maastoesteillä! Heti kun nousin selkään oli ensimmäinen haate -vesilätäkkö- joka osoittautui erittäin pelottavaksi! Huh mikä työ että sain sen siitä nätisti yli! Esteitä ei pelännyt ollenkaan! Meni kaikki korvat hörössä ja meillä oli hauskaa. Yhdelle esteelle se meinas kieltää kun tuli niin äkkiä kulman takaa eikä ollut ikinä nähnyt sitä ennemmin. Mutta tessa oli rohkea ja hyppäs sen melkein paikaltaan :D on se ihana!






Tänään olisi tarkoitus mennä koulua sekä uffella ja urcolla :) Kaikki kuvat ottanut  Anniina Ylinen KIITOS!

2 kommenttia

  1. Jos meet torstaina hevosia jo päivällä voin ehkä kuvata ;)

    VastaaPoista
  2. torstaina lähden joskus 15-16 maissa Poriin leffaan. Että jos ehdit ennen sitä? :)

    VastaaPoista