Petra Palomäki

lauantai 29. lokakuuta 2011

maastoesteitä ja elokuviin!

Perjantaina olin uffella maastoesteillä piiitkästä aikaa. Että tuntui jälleen kivalta mennä tuolla metsässä noita kivoja esteitä :) Heidi tuli disalla meidän mukana myös hyppeleen.
Kun muut meni pienempiä harrasteen esteitä me mentiin uffen kans pääasiassa tuttarin esteitä. Pari harrasteen estettä sinne mukaan mahtui mutta ne oli niin tylsiä että mentiin sitten noita isompia :) uffe oli aika perus. Ei edes kytännyt mitään vaan imi oikein esteille! Sitten mentiin myös se uusin este. Sellainen kapeahko valkoinen ja harmaan "nuotti"este. Uffea pelotti se hieman kun näytin sen sille, mutta hyppäs sen kiltisti yli eikä ollut edes vaikea :) on se ihana!

Illalla sitten menin kaverini kanssa Poriin elokuviin. Elokuvana oli Johnny English 2 ja jestas se oli hauska! Melkein parempi kuin ensimmäinen! Suisittelen menemään katsomaan se. Aivan loistava :D Seura oli mitä mahtavinta - kiitos Anna :)!

Tänään olen siivonnut tuota mun huonetta koko aamun...ahh miks mä en osaa olla siisti ihminen ja laittaa kaikkia paikoilleen niin sitten kun siivous iskee ei tarvitsisi kuin imuroida ja luututa lattiat? Noh heppatyttö x)
Iltapäivällä tarkoitus ratsatsaa urco ja tessa. Sitten illalla meillä on pelottavat Halloween- leffailta likkojen kanssa ;)

1 kommentti

  1. Sait juuri blogillesi uuden lukijan Hämeenkyröstä ;) Aivan upeita hevosia kyllä omistat! Itse joudun vielä tyytymään ratsastuskoulun heppoihin kerran viikossa, mutta ehkä vielä joskus omakin heppa löytyy! :D

    VastaaPoista