Petra Palomäki

torstai 13. lokakuuta 2011

Päivät on taas menny niin nopeesti ettei itsekään huomaa :D
Eilen urco ja tessa klipattiin! Molemmat käyttäytyivät SUPER fiksusti! Urcosta olin todella yllättynyt kun ei yhtään pelännyt konetta! Katseli vain klipperia ja huokaili. Hienosti antoi korvan juurestakin klipata eikä edes hätkähtänyt. Tessakin tykkäsi todella paljon kun klipperi rapsutti sitä mukavasti kaulasta ja pepun päältä ;)

Uffella olin maanantaina hyppelemässä maneesilla. Ähh en saanut ollenkaan kunnolla uffee pohkeen eteen kun minulla oli ne vanhat MH saappaat käytössä...no mentiin ihan mini-korkuisia esteitä (80cm). Torstaina on siis Sallan estevalmennus niin toivon mukaan se hyppää paremmin! Eilen menin sillä kentällä ilman satulaa ja se oli villi :D laukassakin oli niin innoissaan et huhu sai pidellä oikein!

Zeuksella on vtj vieläkin turvoksissa. Se oli tässä viikonloppuna hyvä ja kuiva ja heti maanantaina kun oli sisällä koko päivän runsaan sateen vuoksi jalka turposi kamalasti. Se ei yhtään arkoo sitä ja kävelee puhtaasti (tosin hieman jäykästi kai nyt kun jalka kun tukki :s). Noh nyt kävellään ja kaiken lisäksi siltä lähti eilen kenkä! Ähh....jos nyt sais kengittäjän mahdollisimman pian tulemaan!

Ai niin unohdin kokonaan sanoo niistä tessan sunnuntain harjoituskisoista!! Luokka oli hurja 60cm :D se oli NIIIIN villi että huhuh! Kuskas minua maneesia ympäri :_D tosi kiltisti hyppäs kaikki nätisti! Radalla tuli yksi alas toka vikalla esteellä. Etujalat ei ollu enään niin hereillä mutta koko rata oli ihan hyvä! :) tosin en löytänyt sitä nappulaa mistä sai vauhtia pois ;D

Urcolla mennyt koulua kuten tyyppillistä :) hiukan se oli hyvä tiistaina! Tänään tarkoitus mennä hieman ravipuomeja :)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti