Petra Palomäki

maanantai 20. kesäkuuta 2011

Tänään ratsastin heti aamusta zeuksen kentällä. Se oli huomattavasti parempi kuin viimeks suusta, mutta ei ollu kuitenkaan ihan täysin hyvä vielä :s pari kertaa piti keskustella sen kanssa että miten asiat tehdään, ja kenen tahdon mukaan. Onneks zeus antoi hyvin periks ja saatiin jatkaa töitä :)
Tessalla menin sitten iltapäivällä. Laitoin sille tällä kertaa meksikkolaisetsuitset päälle kun kerta mentiin puomeja niin olis uskottavampaa :D se toimii paljon kivemmin niillä kun ihan perussuitsilla. Sain sen taipuu paremmin vasemmasta ohjasta :) vihdoin! Jo oli aika että se antais periks! Mentiin pitkästä aikaa ympyrällä puomeja laukassa. Neiti oli oikein innoissaan ja tuli niille todella hyvillä etäisyyksillä  :))


 Illalla menin sitten pitään Sonjalle Hirvikankaan sorakuopalle tuntia :) No, puolen välin jälkeen heppa näytti kiukutelevan niin paljon että käväsin itte sielä selässä :D siis mä oon niin pro -.-' juu morjens! Niin kuitenkin, neiti Rapilla oli kiukku ja se oikein veti pari sen "hurjaa" pukkia kun pisti niin paljon vastaan. Mutta kuten näin arvasin, sain lopussa tahtoni periksi ja tamma taipui molempiin suuntiin pohkeen jopa kauttakin ! :) Perjantaina sitten uudestaan ratsastaan sillä jos saatais tamma ruotoon ja Sonja ja Eve kisoihin! :))

Ei kommentteja

Lähetä kommentti