Petra Palomäki

sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Kouluratsastusta ja shoppailua

Lukimäärä vain kasvaa. Nyt jo 18 lukijaa! :) kiitoksia! Ja myös mun postaus nr100! :D

Lauantai päivä meni melkeen kokonaan Keskisellä shoppailessa :D lähdettiin veljeni ja hän avovaimonsa Anninan kanssa + mun veljen tytöt Sara ja Riia 5-6v.

Heti kun kauppaan pääsin kas kummaa heti suoraan hevososastolle x) Mukaan tarttu uffelle hieno ruskea nahkariimu, namupaloja, heinäverkko, talikko ja siihen varsi ja sitten vielä yllätys kyllä mullekin jotain ei hevososastolta :o ostin uudet farkut ja hienot Vansin lilat tennarit <3 nam rakastuin niihen! Vieressä kuva :3

Tänään ratsastin sitten urcon ja uffen. Menin molemmilla koulua oikein koulusatulalla :D Urco oli alkuun hieman ei virkee, ihan muissa maailmoissa kulki kun puristi pohkeella ei mitään reaktioa. No sitten potkasin kunnolla sitä eteen ja poika lähti ihanan suloiseen rodeolaukkaan :D jatkoi sitä melkein 30m! Semmosta selkäpukkia xD koskahan viimeksi tehnyt tommosta...ööhh 3 vuotta sitten? :D ihana! Sen jälkeen heräs ja meni todella hyvin loppuun asti :)
Uffe taas oli alkuu pirteempi. Ja suusta oli ihan ok, sitten puolessa välissä alkoi painaa suuhun varsinkin oikeeseen ohjaan huomattavasti enemmän. Laukkasin sillä todella paljon ympyröitä, jotta saisin sen paremmaks suusta. Lopussa oli jo osittain parempi, mutta se oli huonolla tuulella tänään. Huomenna toivottavasti paremmin :))


3 kommenttia