Petra Palomäki

tiistai 21. kesäkuuta 2011

Hierontaa

Tänään ystäväni Satu Etelämäki (meidän entinen lomittaja), tuli hieromaan kunnolla heppoja :)
Aloitettiin zeuksella ja tämä oli pojalle toinen kerta kun sitä hierottiin. Tällä kertaa se osas rentoutua kokonaa ja heti kun Satu alkoi hieromaan kaulaa alkoi haukottelu (kuten kuvista näkee ;D). Lavat olivat jumissa, mutta onneksi Satu sai niitä avattua :) Jos nyt jatkuis jälleen ysteistyö hyvin!
Uffe otettiin seuraavaksi potilaaksi. Uffelle tämä oli ensimmäinen kerta joten Satu päätti ottaa hellemmin kun mitä zeuksen kanssa, jotta paikat eivät ole huomenna aivan kipeät. Siika taisi nauttia todella paljon ja antoi yllättävän hyvin hieroa ensikertalaiseksi :)! Selkä sillä oli hiukan jumissa ja lavat aika jumissa. Jos nyt saatais laukkaakin paremmaks hieronnan avulla :) Muutkin hepat saivat minihieronnan kun Satu vaan tarkisti oliko kellään kamalan jumissa paikkoja. Urcolla ihme kyllä ei ollu mitään jumissa! Olin yllätynyt :o kun selkä ollu aina ongelma paikka kun niin vaikea saada sinne kunnon lihakset, niin epäilin yhdessä vaiheessa, että olisko sillä sitten aivan jumissa selkä :( mutta ei onneks ollu! :D Alla kuvapostaus hieronnasta!
                                                            



ja ei vieläkään varsaa..







Laama!


2 kommenttia

  1. Paljon tää satu pyytää ku hieroo? :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä teköö nannaa :) Son hyvä että hierottaa niin pysyy paikat vetriänä, kaikki kun ei niitä kipeitä paikkoja kovin ilmoota..

    VastaaPoista