Petra Palomäki

keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Ilman satulaa niin kuin intiaanit :D

Tänään oli aika paljon ilman satulaa ratsastusta.
Mutta silti aamusta menin zeuksella kentällä kevyesti koulua kun eilen se kuitenkin hierottiin. Hieman oli laiska, mutta en vaatinutkaan siltä paljon mitään niin se esittikin aika lailla ei-kiinnostunutta kun olla ja voi :D

Iltapäivällä menin tessalla sitten myös kentällä ja ajattelin mennä sillä ilman satulla. Tämä oli tessalla toinen kerta kun sillä mentiin näin ja olipa se ihana ja fiksu! Paljon rennommin meni kun ekalla kertaa ja muutenkin kulki todella hyvin kaikin puolin :)) menin paljon nelikaarista kiemurauraa jossa puolessa välissä piti siirtyä aina askellajin hitaammalle. Eli ravista-käyntiin tai ravista-pysähtyä. Laukassa tehtiin niin, että tultiin jälleen keskelle, laskettiin raviin ja jatkettiin niin kauan sitä kiemuraa kunnes pysty nostaan uudelleen sen puoleisen laukan millä me tultiin sisään :) neiti oli aivan uskomattoman hyvä! Jestas sain sen rennoks suusta ja painollekin tuli herkemmäksi!

Seuraavaksi oli urcon vuoro. En ollu ikinä ratsastanut sillä täälä Suomessa ilman satulaa, ja kun innostuin niin paljon tessasta ajattelin että nyt oli se hetki :D aluksi se jännitti todella paljon mua selässään. Ja se kostautu heti suuhun jäykkyydellä :( onneks laukan jälkeen se tajus että ei ole mitään jännittämisen aihetta enään niin rentoutu hyvinkin :) Alla kuvia (c) Äiti x)




Sitten illalla menin vielä uffelle pienen maastolenkin. Ravattiin jonkun verran ja laukassa siika lähti vähän "kuskaan" kun hyttyset yritti purra sitä :'( voi toista! :D mutta jos ei sitä lasketa uffe meni hyvin ;)

1 kommentti

  1. Hienoja hevosia sulla!
    Mietin, että oon joskus törmännyt näihin aiemminkin, onko sulla ollut kenties kotisivut tms. joskus??

    Mukavaa kesää ja toivotaan, että se varsakin tulee jo pian maailmaan ;D

    VastaaPoista