Petra Palomäki

perjantai 24. kesäkuuta 2011

Hyvää Juhannusta! ;)

Eilen oli rennompi päivä mulle ja hevosille.
Satoi melkein koko päivän :( ja aamusta en ehtinyt ratsastaan kun piti mennä ostaan akvaarioon uusi lamppu :D ja siinähän meni melkeen koko aamu kun en osannu päättää mitä ostaisin x)
No illemmalla kun sade hieman hyytyin mentiin Minnan kanssa ilman satulaa maastoon. Menin tessalla ja ekaa kertaa oli neidille reissu ilman satulaa :D hiukan muakin jännitti kun autoja tuli pari ja neiti pelkäs traktoriakin :( mutta en tippunu selästä vaikka yhes vaiheessa ei ollut kaukana :D

Tänään sitten menin uffella koulua kentällä heti aamusta. Menin sitä samaa nelikaarista kiemurauraa mitä tessan kanssa. Hierominen taisi tehdä todella hyvää kun lisäykset oli jotain ihan sairaan hyvän tuntusia! :o Laukkakin oli paljon paremman tuntuista :) Uffe oli oikein kiva, välillä sillä tuli semmosia sähläys kohtia mutta rentoutu hyvin sen jälkeen :) ratsastuksen jälkeen kengittäjä tuli kengittään uffen.
Sen jälkeen menin Minna kanssa kankaalle ratsastaan. Otin tällä kertaa zeuksen mukaan ;) Kankaalla löydettiin ihan kivan pitkä suora jossa zeus sain vähän päästää höyryjänsä pois ;) tais tehota kun niin kiltisti kulki vehuskan vierellä hörähtämättä!

Kohta menen ratsastaan Even ja Sonjan "ylläpito" hevosta. Toivottavasti Rapilla ei ole kiukkua :D ei se tahtoansa saa periksi niin sen on turha yrittää :D

Illalla sitten kavereitten kanssa Jussin viettoon! :D

Ei kommentteja

Lähetä kommentti