Petra Palomäki

torstai 5. toukokuuta 2011

seikkalu matka Tampereelle!

Eli siis joo oltiin tänään kaikki tutorit meidän lukiosta Treellä vierailemassa kaikkia mahd. yliopistoja jne.
Mutta kuitenkin eilen oli silti liikutettavia jonkin verran ;)

Aloitin päivän tessalla. Vein sen sänkkäri ja päätin juoksuttaa sitä sielä. Neiti oli taas villi mutta annoin sen vaan laukata ja laukata. Kyllä alkoi ne ylämäki treenit tekeen hyvää sille kun hikikin tuli ;) Ravi oli hiukan hienoa! Etujalat kyllä veny, veny ja veny! Koska tollasta tekis selästäkin ;D?
No sen jälkeen menin ratsastaan zeuksen myös sänkkärille. Päätin tehdä aika paljon laukkaa. Minna tuli vehuskalla mukaan :) Poika oli aika innoissaan kun näki että vehuska laukkasi. Päätin sitten nostaa myös laukan ja annoin mennä niin paljon kun kintut ja pohja salli! Eli aika lujaa jo (vaikka menisi lujempaa jos olisi aivan sile pohja). Hiukan se tykkäs! Siis siltä löyty taas se pieni tulinen pilke siihen ratsastukseen :) ! Laukkaympyröitä menin aika paljon sen päästelyn jälkeen että sain sen taas koottua hyvin pohkeelle ja ohjan väliin :)
Sen jälkeen oli urcon juoksutus vuoro. Juoksutin taas apuohjilla ja se meni jälleen hirmu nätisti! Harjoiteletiin todella paljon ravista laukan nostoja sekä siirtymisiä laukasta raviin ja laukasta käyntiin jotka onnistuivat mallikkaasti! :)

Tänään se meidän tutor matka meni seuraavasti:

1) saavuttiin n. klo10 Tampereen tiede yliopistoon. Sielä meidän opastettiin jonnekin saliin jossa oli ihanan pehmeät tuolit jotka houkutteli aika mukavasti nukkumaan ;) ja meille pidettiin aivan hirmu tylsä koulun esittely....
2) sen jälkeen meidät vietiin jonnekin hirmu tylsää materia juttuun jossa meille puhuttiin jostain hemmetin tekstiilikoneista, että kuinka ne mittaa tiettyjä todella kiinnostavia asiosta kankaista ja kuinka ne ylipäätään toimii. Se opettaja katto meitä kyllä aika vihaisesti kun me vaan naurettiin koko ajan ja puhuttiin jostain bileistä x)
3) meidät vietiin sen jälkeen n. klo11.30 Tampereen yliopistoon, jossa oli Avoimet Ovet tapahtuma meneillään. Aikaa paikan kiertämiseksi oli varattu 2h20min. Paikka kierettiin 15min ja loppu aika meni ihmisten arvostelemisessa (vaatteet, kengät jne..) ja hyvän näköisten jätkien etsinnässä, ja niitä namupaloja löytyi pariin otteeseen ;)) nam :P
4) puuduttavan 2h jälkeen meidät vietiin jonnekin Finlaysonin tiloihin jossa oli joku taide, elokuva, kuvauskoulu. En oikein sen enempää tajunnut koko koulusta :D me jouduttiin käveleen 5 kerrosta rappusia pitkin kiertäen joka kerroksen ja sitten kaikki alas. Ja mulla oli koko matkan ajan KORKOKENGÄT jalassa kun oletin että käveltäisiin vain hiukan sielä yliopistolla...tais mennä veikkaus väärin...
5) VIHDOIN klo16 meidät vietiin Treen kylälle ja ekana heti Mäkkiin syömään! Nam! Shoppailu aikaa meillä oli n.2h ja siinä ajassa tuli hyvin kierettyä kaikki H&M, Seppälät, Onlyt jne moneen kertaan ;) Mukaan tarttu hienot t-paidat ja kivat kengät :))
6) Tämän kaiken tuskallisen kävelyn jälkeen meidät otettiin klo18 linja-autoon ja eikun kotiopäin! Aaahh mutta hiukan väsytti!

 
Että tällänen päivä sitten!

 Possun tilanteesta sen verran että eläinlääkäri kävi katsomassa jalkaa (kun vielä turvotusta polvessa) niin käski mennä klinikalle. Aika on varattu huomiselle klo11.30 ja toivotaan parasta että saatais vain possu äkkiä jälleen kuntoon! :)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti