Petra Palomäki

perjantai 6. toukokuuta 2011

onko valoa tunnelin päässä?

Lasse oli eilen sitten Anniinan kanssa klinikalla...
No sielä kuvattiin sen jalka ja löydettiin puikoluun murtuma..kiva..! Nyt sitten 2 viikkoa koppihoitoa, saa mennä tarhaan mutta ei saa kävelyttää kun sen tarhamatkan. Tehdään tänään possulle tallin taakse takatarhan viereen sille oma pikku tarha :) Mutta toivotaan aina parasta että possu saataisiin kuntoon :')

Nykäsen Kalle oli pitämässä minulle ja Roosalle koulutuntia varsoillamme. Tessa oli jälleen taitava ja suoritti kaikki hienosti! Mentiin paaaljon volteja ja tehtiin hieman pohkeenväistöä, mikä on tessalle oikeaan kierrokseen hankalaa sen jalan vuoksi.. :/ mutta sain sen tekeen edes vähän sitä niin tyytyväinen olen :)
Sen jälkeen ratsastin zeuksen kentällä. Menin samoja tehtäviä kuin mitä mentiin tessan kans tunnilla, mutta vaikeutin sitä nostamalla laukan jo hieman aikaisemmin tehtävässä ;) mutta kaikinpuolin hevonen oli super hyvä!
Uffella menin myös kentällä ja en ihan tehnyt noita kaikkia samoja tehtäviä mutta osaa koska herra oli taas aika herkällä päällä ja suusta ei mikään hirmu hyvä, joten tiesin että jos alan tekeen liian vaikeita asioita molemmilla menee samantien hermo x) on hevonen kuin omistaja :D



Ei kommentteja

Lähetä kommentti