Petra Palomäki

keskiviikko 4. toukokuuta 2011

hurjaa menoa :D



Miks nää päivät oikeesti menee näin nopeeta? Ihan tuntuu että eilen oli viikonloppu ja nyt ollaan jo keskiviikossa? :D HEI hienoa 10 lukijaa jo! :D Ihanaa kun edes joku viitsii näitä mun kirjoituksia lukeaa ;)Tässä kuitenkin sitten hieman päivittelyä viimesistä päivistä eli :

Sunnuntaina ratsastin urcon kentällä. Menin koulua ja poika oli alussa hirmu hyvä! Kuunteli tosdella hyvin kaikkia apuja ja muutenkin oli ihan rento. Laukan jälkeen se rentoutu liian paljon ja alkoi sitten se hampaitten narskuttelu... :/ no silloin pyrin saamaan sen menee vain rentona pari-kolme kierrosta että tulee hyvä mieli :)
Minun rakas siskoni Terhi tuli kylään! Ihanaa en ole n'hnyt sitä pariin vuoteen :) ja siihen ne ratsastukset jäikin siltä päivältä...voitte arvata kuinka paljon tuli puhuttua ja pidettyä hauskaa sen kanssa ;)

Maanantaina oli sitten uffen ja zeuksen ratsastus :)
Menin uffella sänkipellolle ratsastaan ja se oli aivan mahtavan hyvä! Siis niin sairaan rento ja kuuliainen. Laukka pyöri ja suusta ei painanut ollenkaan! Menin jonkun vajaan 30min kun poika oli niin loistava että en alannut enempää rääkkään sitä ;) <3
Myöhemmin menin sitten zeuksella kentällä. Koulua mentiin jälleen  ja poika oli kans aika loistava! Siis se on nyt mennyt todella hyvin, ja sen huomaa heti laukassa! :)

Tiistaina ratsastin sitten tessan, zeuksen ja uffen. Piti mennä urco mutta en kerinnyt :(
Zeuksella menin sitten sänkkärille. Pakotin sen hyppään ojan yli (mikä oli todella vaikeeta, raipan avustuksella) ja huomas ittekin että ei ollut niin paha kun hän itse luulikin ;) Poika oli jälleen loistava, sanat ei riitä kuvaamaan kuinka hyvä se taas oli!
Tessalla menin sitten myös sänkkärille ja neiti oli ihan hirmu villi! En voinut laukata alussa kun olisi heti alkanut vetää rodeo-pukkilaukkaa pitkin peltoa x) mutta pitkien ravien jälkeen se alkoi väsyyn ja sain thtyä sillä laukassakin töitä. Neiti ei ollut parhaimillaan mutta ei ihme kun ehkä elämänsä 3 kertaa kun ratsastetaan sänkkärillä x)
Uffella menin sitten illalla maastareille. Anniina tuli kuvaileen :) http://www.kuvattomat.webs.com/
Siika meni kaikki suorilta patsi minieste makrotalo --' toisesta suunnasta tuli suorilta mutta toinen suunta osottautui liian pelottavaksi ;) muuten se meni hienosti. Hypättiin harrasteen rata ja pari muuta tuttarin estettä :)


2 kommenttia