Petra Palomäki

lauantai 30. huhtikuuta 2011

maastoesteitä ja vappu meininkiä!

Tänään aamusta ratsastin tessan n-25min kentällä. Neiti oli taas oikein taitava ja jälleen ihanan rento! Vihdoin, sen viimesen neiti kerran jälkeen ajattelin että huhu millanenhan on seuraavalla kerralla :s mutta upeasti meni!
Sen jälkeen kovalla kiirellä lähdin kevarilla kohti Hirvikankaan hurjalle tallille ;) matkallahan satoi mukavasti vettä ja välissä tuli oikein rakeita! Auts mun leuka (crossikypärä...)! No pidin pieni muotoista tunia Sonjalle kun meni rapilla kentällä. Kyllä niistä vielä kisaratsukko saadaan! ja eve oli erittäin AHKERA valokuvaaja... :D
Sen jälkeen menin uffella piken maastoestevalkkuun. Se meni ihan sika hienosti! Kaikki esteet korvat tötteröllä ja ei pelännyt mitään! Ihana fiilis tuli, uffe jopa oimi vetoheppana yhelle nuorelle ja kaikki sujui mallikkaasti! :)

Lassen tilanteesta juu tosiaan.
Eilen illalla eläinlääkäri kävi n.puoli yhdentoista maissa ja kävi katsomassa haavaa. Haava puhdistettiin ja tikattiin kiinni :) Vaarana on vielä että haava tulehtuu tai puikkoluu on murtunut (löyty pieni valk. palanen haavan sisältä...) Mutta jos kaikki menee hyvin niin nyt viikko karsinalepoo ja sitten viikko sairastarhassa :)
Toivotaan aina parasta possun puolesta! :) <3
Anniinan blogista löytyy lisätietoa:

Tänään jälleen sitten JEPA-tiimi plus pari muuta kaveria kokoontuu Vapun viettoon selvinpäin! ;)
Ai niin, HYVÄÄ VAPPUA KAIKILLE! :))

vas. "Henkka", kesk. "Pirkko" ja oik. "Maukka" (minä) xD

3 kommenttia