Petra Palomäki

perjantai 29. huhtikuuta 2011

not again..


Viikko on mennyt nyt ihan suht normaalisti :)

Uffe on ollut kaikin puolin todella hyvä! Menin torstaina sillä ilman satulla kentällä ja se oli oikein taitava! :)
Tänään sitten Pirkko Herdin maastoestevalkkuu sillä :)

Urcolla on ollut nyt juoksutuspainoitteinen vikko. Tekee sille todella hyvää rauhoittua taas hieman suusta ja muutenkin. Tänään sitten ratsastaan sillä jos juoksutuksesta on ollut mitään hyötyä ;)

Tessa on mennyt myös aika kivasta. Alkuviikosta oli jälleen todella hyvä! Keskiviikkona sillä oli taas neiti päivä mutta meni aika nopeeta sitten ohi koska torstaina oli jo ihan normaali taas :)

Zeuksella olen vaihdellut paljon liikutuksen suhteen. Maastoillu, mennyt koulua, hypännyt kentällä ja eilen oltiin Pirkko Herdin maastoestevalkussa! :) Poika oli niiiin villi että huhu! Se on kyllä niin jännä kun hyppää :D siis kun mä en ikinä osaa arvata että jos tuon sen vähän lähemmäks niin se ei voi hypätä siitä vaan vetää kamalan kaukaa ja taa sjos luulen että sen on pakko ponnistaa kauempaa niin ei tietysti --' muuten meni kaikki harrasteen esteen hienosti! En näyttänyt yhtäkään sille etukäteen ja kaikki meni. Yhdelle meinas tulla kielto mutta ei se ole siltä mahd. aina vaan vaikka pysähdyksistä yli x)

Unaivalla masu kasvaa, kasvaa ja kasvaa :) Kaikki näyttää menevän hienosti ja ongelmia ei ole ollut !

Lasse taas...jaa...siis alkuviikosta se oli ihan ok hyvä! Sitten Anniina kävi ratsastamassa sen torstaina ja se oli ihan kusipää. Ei antanu ollenkaan periksi ja muutenkin kiukutti! Sai possu kyytiä! :)Antoi lopussa jotenkin periksi jo. Ja sitten eilen.....mun piti HUOM piti hypätä useampaa estettä kentällä. Päätin aloittaa lassen pahimmasta esteestä -vesimatosta-. No eihän se siitä yli mennyt millään. Kieltoja tuli koko ajan, en käsittäny. Vaikka mitä teet niin ei se mene. Sitten, toin sen uudestaan ja se tuli niin lähelle että "vahingossa" hyppäsi sen. Se veti ihan järkyttävän loikan siitä yli, kaikki jalat erilailla ja niin siinä sitten kävi köpelösti. Sai jollain ihmeen ninja tyylillä takakavion kantahokilla tehtyä reiän vas. etujalan ulkopuolelle juuri suojan yläpuolelle! Siis kuinka on mahdollista!! :o En käsitä kuinka se pisti jalkansa sellaseksi mutta taitoa kyllä vaati!
Eläinlääkäri kävi eilen illalla tikkaamassa jalan ja nyt sitten viikko karsinassa, sitten viikko sairastarhassa ja sitten kolmannella viikolla alkaa liikuttaa pikku hiljaa. Ihanaa! <3 just...nyt hieman sellanen fiilis " miks menin hyppään sillä?" mutta ei sille voi mitään, olisi voinut tehdä tarhassakin tommosen, mutta silti.. aina on tätä jossittelua....


Kaikki kuvat ottanut Annina Ylinen

1 kommentti