Petra Palomäki

torstai 14. huhtikuuta 2011

I hope she will be alright..





Eläinlääkäri kävi eilen poikkeemassa ja katsoi tessan tilannetta ja suora vastaus tulikin. Klinikalle.
Tessa ontu aika pahasti ja äiti soitti sitten Teivon hevosklinikalle samantien. Saatiin sopivasti aika nyt perjantaiksi klo14. Jos kaikki menee hyvin vika löytyy ja saadaan vaan tessukka kuntoon, mikä on kaikista tärkeintä :)
Iltapäivällä lähdettiin sitten kohti NR maneesia. Minun piti mennä hyppeeen hieman uffella mutta maneesin pohja oli jälleen aivan surkeassa kunnossa. Se oli vedetty auki ja upotti mukavasti :( no mentiin sitten seuran kentälle ja menin jotain pieniä kavaletteja jne. Poika oli aika huono laukanvaihdoissa. Se oli todella hermostunut ja kova suuhun vaihtojen aikana. Joten piti rauhoitella sitten kunnes taas sujui hyvin :)
Illalla sitten Anniina tuli pitään mulle koulutunnin. Mentiin sitä harrasteen kouluohjelmaa kaikki asiat kerrallaan. Kaikista vaikeimpia oli siirtymiset. Niitä siis pitää harjoitella enemmän ja enemmän :) Kaiken kaikkiaan laskien pois ne kiukku- ja hermostumiskohdat meni hyvin :) hauskaa ainakin oli :DDDDD
Jotenkin itelläkin oli hyvä olo sielä selässä ja muutenkin oli sellainen "hyvä" istunta sielä :) Kyllä se tästä!Tarkoitus olisi mennä sitten 25.04 possulla Laviaan seurakoulukisoihin, saa nähdä miten käy!
 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti