Petra Palomäki

keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Maanantaina ratsastin uffen kentällä. Poika oli todella hyvä kaikin puolin! Ravissa aivan uskomattoman hyvä suuhun ja laukassa sain sen vihdoin meneen elastisesti! :) Muita en ratsastanut maanantaina kun oli vähän muuta tekemistä :/
Tiistaina oli lassen ja zeuksen vuoro.
Lassella hyppäsin kentällä yksittäisiä esteitä. Aluksi meni pientä jumppaa puomi-pysty-puomia. Poika oli todella kiva ja korjasi välillä ratsastajan virheitä ;) Sitten mentiin pelkästään porttia ja poika veti ekalla kerralla pikkasen isolla ilmavaralla ;D sitten mentiin sarjaa. Lopussa sarjan b-osa (okseri) nousi 110cm ja herra veti puhtaasti yli :)!
Zeuksella menin koulua kentällä. Tein paljon avo-ja sulkutaivutuksia ja hieman pohkeenväistöakin. Sitten harjoiteltiin käynnissö etu- ja takaosakäännöksiä :) peukkis suoriutui niistä hienosti ! Laukassa oli pikkasen tahmea vain vasempaan mutta sain sen vetreämmäksi loppua kohti :) Sofia oli ottamassa videoo possusta ja zeuksesta. Myöhemmin pistän ne youtubiin :)
Tänään juoksutin urcon kentällä. Se meni niin mahtavan upeeta ravia että huhuh! Kyllä koivet nousi ja ylös! Laukassa oli jälleen rento ja energinen. Sopiva. Piti ratsastaa uffe mutta se oli jo liikuttanut itsensä tarhassa. Kun sillä on aika iso tarha niin oli juossut ja ravaillut sielä varmaan tunnin putkeen ja hikikin sille tuli x)
Lasse sai tänään uudet popot alle. Sillä on kyllä niiiiin pienet kaviot että huhuh. Jos niille sais jotain edes tehtyä :s Uffe teitenkin kun oli juossut niin paljon tarhassa, oli tiputtanu takakenkänsä, ja Johanna pisti sen sopivasti takasin :)


Että on kauhee hinku kenttiksiin! Mä niiin maltan odottaa että pääsen starttaan kolmella noin hienolla hepalla :) Mutta kyllä tulee vaatiin aika paljon hoitajiltakin kun zeus on paikalla ;D

2 kommenttia

  1. No mut kenttikset ei voi mennä huonosti ku mä oon mukana pompomien kanssa ;DD

    VastaaPoista
  2. kyllä! Ainakin on kuunon kannustujoukko! :) Pom pommejen kera ;DD

    VastaaPoista