Petra Palomäki

lauantai 26. helmikuuta 2011

päivittelyä :D

Eli siis perjantaina iltäpäivällä juoksutin tessan kentällä :)
Laitoin tessan tekeen  ravipuomeja ravissa ja sitten laukassa se meni 2 laukkapuomia (korotettu yheltä puolelta n.40cm) ja sitten puomien jälkeen 40cm pysty :) Neiti oli oikein hieno! Ja huomaa että se tajuaa jotain jo esteistä kun ponnistaakin noin hienosti ;)

Illalla sitten oli vuorossa sannan estetunti uffella :)
Me oltiin kerrankin ajoissa! Tunnin oli trakoitus alkaa klo19.30 ja muut tuntilaiset tulivat vasta klo19.50.. Joten tunti alkoi vasta klo20. Ainakin kerkesin hyvin verrytteleen ;)
Aloitettiin ravissa meneen päädyssä kaksi ravipuomia (piti saada tuleen hyvin niille) ja sitten sama laukassa. Ekaksi piti saada puomien väliin 3 laukkaa ja sitten ne helpot 4 laukkaa ;) Uffe oli ihan hyvä. Oikeeseen oli vaikeempi suusta, oikas oikean pohkeen päälle.. Sitten mentiin uralla laukkaa, käännyttiin oikealle voltille ja tultiin puomi-pysty. Uffe mainas joka kerta tulla se pohjaan :s pystyn jälkeen jatkettiin vasemmalle kaarevalla tiellä punaiselle pystylle :) Sen se tuli oikein hyvin joka kerta :)
Myöhemmin mentiin sitten se puninen pysty toisesta suunnasta ja jatkettiin kaarevalla tiellä oikealle lainepystuylle :) siika oli hieno ja ei edes kytänny ;)
Myöhemmin sitten piti tulla pelkkä sarja. Okseri-pysty,. Okserin alla oli banaanilaatikot. Tultiin esteelle ja uffen mielestä noin banskulaatikot on niin kamalat ja eihän niitä ole edes ikinä hypätty --' niin kielsi kerran siihen vasempaan suuntaan. Oikeeseen kilesi kans kerran --' hohohjaa... :D
Lopuksi mentiin sitten rataa :)
Eli oikeassa laukassa punainen pysty siitä kaarevall tiellä oikealle lainepysty, sitten siltä sarjalle. Sarjalta kaarevalla tiellä oikealle pystylle. Pystyltä jyrkkä kaarreoikealle ekalle punaiselle esteelle. Siitä suoraan vesimatto okserille. Sen jälkeen uraa pitkin oikealle sharpeste (kapee), 5 laukkaa suoraan porttiokserille. Siitä jyrkkä kaarre vasemmalle pystylle ja siitä taas kaarevalla tiellä vasemmalle sarjalle toisesta suunnasta.
Viimenen rata oli jo parempi kun uffe ei niin kiirehtiny eikä hermostunu. Pitää kokeilla varmaan kolmipalaa sille esteillä jos ottais paremman tuntuman suuhun :) siika on number 1 ;) <3
Urco kengitettiin perjantaina :)

Eilen olin koko aamun eka veljellä käymässä ja sitten k.päässä asoilla :)
Iltapäivällä sitten ratsastin urcolla kentällä :) Se oli aika kiva. Roosa meni samaan aikaan kentällä vehuskalla (joka on kiimassa) ja urco vaan hörähteli pari kertaa sille, ei vakavempaa :D urcon ravi oli parantunu! Ja laukssa teki hienot laukan vaihdot molempiin suuntiin puhtaasti ja rauhallisesti!
Sen jälkeen menin heti suoran zeuksella. Hyppäsin sillä kentällä okeria ja pystyä :)
Poika oikin tiesi jo että hypätään kun kerta meksikkolaiset ja rintaremmi päällä ;D se oli ihan villi taas! Ja hienosti hyppäs ne molemmat esteet molemmista suunnista! :) On se kehittyny jonkun verran kun nyt sen pystyy jo tuomaan hyvin esteelle. Pystyy jo ennakoimaan tuleeko lähelle vai kaukaa joten sen pystyy ajoissa korjaan! :D

Tänään sitten klo13 on sannan estetunti TESSALLA :DDD
Voi ei x) päivittelen huomenna miten meni ;)
Tänään pitää lukee matikan kokeeseen :s

Ei kommentteja

Lähetä kommentti