Petra Palomäki

maanantai 28. helmikuuta 2011

tessa ja esteet :D

Oltiin sitten sunnuntaina tessan kans toista kertaa sannan tunnilla.
Alussa mentiin kahta puomia ekaks ravissa ja sitten laukassa. Samaa kun mitä tehtiin uffen kans alussa perjantaina. Tuntu että en saanu neitiä haltuun kun sanna halus isompaa laukkaa :D ja sitä se sai ;) neiti oli ihan villi mutta osas suorittaa hienosti tehtävän :> No tessallehan tuli jo ihan hiki siinä teho alkuverkassa..
Sen jälkeen mentiin yksittäisiä esteitä ja neiti oli huippu!
Oli aika tulla porttipysty...neiti tulee, pysähtyy esteen eteen (luulin että siinä se tullaan uudestaa) ja neiti veti kamalalla loikalla siitä yli :D voi kun kiltti kun uskalsi silti hypätä sen x)
Lopusta mentiin pientä rataa:  oikeassa laukassa punainen pysty, siltä kaarevalla tiellä laine esteelle, sitten sarja vasemmasta (ei bansku laatikot pelottanu ;) ),, pitkällä tiellä taas punainen pysty oikeasta, suoraan 4 laukkaa vesimatto okserille (ei kytänny !), siltä oikeelle kapeelle sharpesteelle ( ei ikinä ole hypänny sitä ja meni suorilta :D), siltä 5 laukkaa suoraan isolle porttiokserille. Se oli jo 80cm!!!! :)))) Meidän enkka ^^! Oli se vaan niin kiltti :)
Sitten su illalla menin uffella ilman satulaa kyntällä. Se oli kans aikas hyvä ;) sain sen laukassa jo hieman rennommaks ja kevyemmäks suusta mutta vielä töitä riittää ja huimasti ;D siika on paras <3

Eilen sitten ratsastin urcon koulun jälkeen heti. Ajattelin taas piitkästä aikaa kokeilla mennä ilman turparemmiä ja se oli aika hyvä!
Ravissa alkaa jo parantua edestä huimasti! Rennompi. Laukassa oli kans jotain osittain hyvää sielä edessä mutta hukku taas joskus jonnekin :D
Mentiin sitten laukkapuomeja. Aluks oikeasta kierroksesta piti tulla puomi -1laukka - innari- 1laukka - puomi. Oikeasta oli huomattavasti hankalempi kun se ulkoohjan tuki oli ties missä! Vaihto melkeen koko ajan vasemman laukan :s nooo kärsivällisyydellä sain sen meneen sitten 4krt puhtaasti ne puomit  :D vasemmasta ei mitään sanottavaa, hyvin meni :)Sitten piti tulla lyhyellä laukalla puomi - 3laukkaa - puomi , ja hienosti lyhensi! :)
Sen jälkeen menin zeuksella ja kuten tyypillistä herra oli juossu niin paljon tarhassa että etukenkä oli tippunut :( Menin sitten ihan vaan kevyesti kentällä vähän aikaa. Että se oli ihanan tuntunen suusta *.* tästä se lähtee ;)
Onneks tänään tulee sitten kengittäjä pistään uuden etukengän ^^

Ei kommentteja

Lähetä kommentti