Petra Palomäki

torstai 24. helmikuuta 2011

Eilen olin varsin harvinaisen ahkera!
Heti aamusta menin urcolla koulua kentällä. Huomasin heti että ravissa se oli jo paljon rennompi suusta ja ei ruvennut sählään ja pureskeleen kuolainta! Laukassa ajoittain sama juttu, mutta toiste oli niin pohkeen takana että huhh. Ja tietysti herrahan on macho man ja jos sanoo vähän kovempaa se näyttää hurjan puolensa "no more sensitive guy" :D mutta kokonaisuudessaan se oli ihan ok.
Heti sen jälkeen, ennen päiväruokintaa, menin zeuksella käveleen maastoon :) vähän vaihtula sillekin ttä ei aina kentällä :) btw se oli tiistaina ihan super kiva! Hitto kun se parani sen hieronnan jälkeen ja paljon! Siis nykyään sillä voi jo tehdä töitä eikä aina tartte kinastella jostakin tyhmästä asiasta. Kuitenkin maastossa se oli aika pirtee kuten aina ;) Kokeiltiin pari metriä mennä hanges mutta ei kyllä pystynä :( hemmetin jääkerros sielä hangessa :(
Iltapäivällä oli tessan vuoro. Ja se oli sitten niin neiti päällä kun voi olla :D ihmettelin juuri päivällä että ompas se mennyt hevin näin kauan. Olis pitäny olla hiljaa! Siis sillä oli taas niin virtaa että ei pystyny tekeen mitään. Sitten vatsa kun olin laukannu sillä kentällä kunnolla noin 6 kierrosta per suunta niin sitten vasta se oli jo vähän väsynyt että pysty pyytään jotain. Suusta paino hieman mutta lopussa korjautui hienosti :)
Illalla sitten ratsastin vielä uffen :) menin Minnan kans eka tekeen pienen kävelylenkin maastoon ja sitten tultiin kentälle. Oli kyllä jo NIIN kylmä että huhu. Mittari näytti -24C niin laukkaaminen jäi pois kokonaan. Tein pieniä ravi-käynti siirtymisiä ja pari kertaa molemmista suunnista ravipuomit :) Siika oli ihan kiva, eihän nyt noi vähällä ratsastuksella voi huonosti mennäkkään :D mutta saatiin 30min aikaa kuluun kuitenkin sielä kylmässä.
Piti mennä lasse vielä mutta en viittinyt kun pakkanen vaan kiristy ja kiristy. Joten sillä vapari eilen.

Tänään juoksutin aamusta zeuksen ja se meni hienosti :) mentiin eka 5 ravipuomia sitten piti nostaa laukka , tulla pysty, pystyn jälkeen ravi ja taas ravipuomit :) Vasemmalle se teki ravisiirtymisen paremmin mutta oikeeseen piti vähän aikaa hiota sitä :) Mutta tosi hienosti teki hypytkin. Rauhallisesti ja voimakkaasti :)

Huomenna sitten illalla uffella sannan estetunnille :) Saasn testata mun uusia suojia ;))

Ei kommentteja

Lähetä kommentti