Petra Palomäki

perjantai 8. syyskuuta 2017

Vlog: MY DAY

Hei vaan kaikille! Hieman ollut taukoa blogin puolella ja olen tässä miettinytkin, että blogi taitaa muuttua osittain vallan videopostauksien muotoon. Eli jatkossa ajattelin tehdä enemmän videoita, sillä minun on helpompi puhua kuin kirjoittaa. Kuvia kun on niin hankala saada ja en ole koskaan ollut kirjoittajana sellainen, että tykkään analysoida pitkillä teksteillä miten esim. kotitreenit on sujuneet niin kokeillaan tällaista! Tekstipostauksia tulee sitten aina kun saan kuvia mukaan, muuten taidan tosiaan siirtyä Youtuben maailmaan ;)

Tässä olisi teille sitten muutaman viikon takainen MY DAY, jolloin oli hieman sinänsä poikkeava päivä kun en mennyt treenaan ja suuntasin Topin tykö Pohjanmaalle. Mutta käykää katsomassa jos ette ole vielä kerennyt.

Varustevideoita on tulossa. Ajattelin kuvata muutamassa osassa, eli Osa1 Suitset, Osa2 Satulat ja satulatarvikkeet, Osa3 Suojat, loimet ja muut tarvikkeet.

Olisko mitään muuta mielessä mitä voisin toteuttaa? Kerron teille myös miten hoidan omia ihottumahevosia, joten siitäkin tulossa videoa kun saan kuvaajan paikalle!


2 kommenttia

  1. Kiva video, näitä ehdottomasti lisää! Itse tykkään jossakin määrin enemmän katsoa videoita, kun pitkiä analysoituja postauksia. Vaikka siis toki molemmissa on omat puolensa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa kuulla :) Nyt kun ostin kameranjalustan niin pystyn vakaammin kuvaamaan tallilla touhuilua eikä aina tartte järkeillä minne kameran asetan :D

      Poista