Petra Palomäki

torstai 6. heinäkuuta 2017

Uutta ilmettä!

Olen niin kauan halunnut vaihtaa blogiin ulkoasua ja valitettavasti en ole edelliseltä ulkoasun tekijältä kerennyt saamaan uutta, joten väsäsin itse nopeasti tällaisen ja en pidä sitä yhtään huonona! On ainakin hieman erilaista ilmettä ja tällä voin mennä sen aikaa kun saan uuden.

Onko täälä muuten kellään tiedossa ulkoasun tekijöitä? Jos nyt sen varalta, että en saakaan enään tämän jälkeen samalta tekijältä uutta ulkoasua niin voisi olla hyvä pitää mielessä joku muu. Toivottavasti kuitenkin saisin vielä hienompaa ulkoasua kehiin ;)


Sitten kyselisin teiltä, että kiinnostaisiko video-muodossa muutama erikoispostaus? Ajatuksena olisi toteuttaa Tallista esittelyä ja toiseen videoon haluaisin höpistä meidän hevosten varusteista. Miltä tällaine idea kuulostaa? Onko muita ehdotuksia videopostauksille? Kiinnostaisi kovasti tehdä videoita teille nyt kun sain kameran kuntoon ja uuden muokkausohjelman!

(c) Krista Ylinen

6 kommenttia

 1. Joo talliesittely videolla olis kyl tosi mielenkiintoinen :)

  jaanaevelina.com

  VastaaPoista
 2. Kyllä, videot kiinnostaa aina ��

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus. Laitoitko sä koskaan sille mun kaverille viestiä? Jonka blogin mä linkkasin sulle? Ja ehdottomasti tallin esittely postausta videona!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm en tainnut laittaa, laittelin kyllä joillekin mutta en nyt sitten enää muista laitoinko sun ehdottamalle!

   Poista