Petra Palomäki

keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Maastoestetreenit

Kettäkisojen raporttia joudutte odottamaan ensi viikkoon, sillä lähden torstaina nyt reissuun ulkomaille ja palaan vasta 27 päivä tiistaina Suomen maalle. Sillä aikaa kuitenkin saatte pikkusen katsoa miltä meidän treenit näytti Tessan kanssa ennen kisoja. Enna oli kuvaamassa ja tuolloin tehtiin vain sellainen "tutustumistreeni", eli halusin vaan palauttaa Tessan mieleen mitä nämä hommat olikaan. Tessa oli todella hyvä ratsatsaa ja vaikka intoa löytyi jaksoi malttaa ja kuunnella.

Hypättiin ne "vaikeimmat" harrasteen esteet ja haettiin vaan rentoutta rytmiin. En halunnut tehdä pitkää ja raskasta treeniä, vaan parempi pitää tammalla hyvä mieli. Te tiedätte varmaan, että naiset kuuluu aina pitää iloisena vai miten se meni... ;) Lopusta käytiin pyörähtämässä järvessä ja Tessa meni suorilta! Kesällä meidän äiti joutu taluttaan sen järveen ennen kun kauniit kavionsa sinne kylmään veteen laittoi. Nyt mentiin ilman pelkoa ja tyytyväisenä kylmäilemään koipia. Oon niin tyytyväinen Tessaan, kuten olette ehkä huomanneet. Vielä on paljon paiskittava töitä, mutta mikäs kiire meillä on tässä valmiissa maailmassa.

Ja kyllä, Tessalla on uudet suitset! Ostin Hööksistä nämä PS of Swedenin kopiot, sillä budjetti ei ihan aitoihin riitä. Nämä on ollut super hyvät! Ihanan paksu niskahihna ja Tessa tuntuu todella hyvälle näiden kanssa. Samat suitset on myös Uffella käytössä ja molemmat tuntuvat entistä tasaisimmilta suusta. Ei ollut siis turha ostos!

Onko joku muu ollut hyppäämässä maastoesteitä?
Kertokaa löytyykö lempikuvaa näiden joukosta!


1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16. Oma suosikki !

17.

1 kommentti