Petra Palomäki

maanantai 8. elokuuta 2016

Mestarin irtojuoksutuskuvia

Kesämies jatkaa kasvuaan ja massakausi on koko ajan meneillään. Laitumella olen pitänyt sitä noin 2-3h päivässä ja pikku riiviö pääsee noin pari kolme kertaa viikossa revitteleen vielä lisää kentälle. Jotta ei aina homma mene hauskaksi, olen sen kanssa kentällä tehnyt loppuun talutusharjoituksia ja välillä ne on mennyt todella hyvin. Joskus taas se on pikkusen väsynyt eikä aina jaksa keskittyä kovin pitkään, joten osaan jo ennakoida koska on aika lopettaa.

1.

2.

3.

4

Painoa ja kokoa se on saanut ja paljon. Kerroinkin teille jo reilu kuukausi sitten kuinka meillä tuli takapakkia, kun Mestari laihtui ihan hirveästi. Homma saatiin kuntoon ja ei vois enää sanoa samaksi hevoseksi. Joka ilta kun harjaan sitä karsinassa ihailen kuinka sen karva tuoksuiu hyvältä ja kiiltää. Kun auringonlasku paistaa ikkunasta sen lautasten päälle niin siinä jään ihasteleen sen komeutta. Painan pääni sen kylkeä vasten ja rapsuttelen kaulasta samaan aikaan. Joskus hän tulee ihmettelemään mitä minä sielä oikein huokailen ja tökkäsee minua selkään :) Noita hetkiä muistelen aina kun tämä ihanan hellyyden kipeä mies muuttuu demoniksi.... :D Mun kamera ei ole ihan sata% vireessä, mutta sain jotain napattua teille. Vähän haaleita kuvia ja jää just se ihana kiilto puuttuun mitä livenä näkee. Jos huomaatte, Mestarilla on muuten uusi nahkariimu ja sanoisin, että sopii aika hienosti!

5.

6.

7. Wihaa!!

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17. Tukkajumala?

18.

19. <3


Löytyikö lempikuvaa?


10 kommenttia

  1. Kimoutuuko se kuitenkin? :) Vai hämääkö nuo kuvien värit vaan.. ihan kuin jossain näyttäisi tulevan harmaata karvaa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kimoa siitä toivoisinkin vaikka papereissa lukee t.ruunikko :D

      Poista
  2. Tökkäily on aina valta-aseman koittamista hevosten keskuudessa.. tapa joka kannattaa kitkeä HETI, varsinkin jod muutenkin koittaa rajojaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korjaan sanani, se ei töki sillain miten juuri sanoit. Semmosta en hyväksy miltään hevoselta. Lähinnä koskettaa turvalla selkään ja haistaa ihmetellen mitä touhuan. Vaikea selittää, mutta semmosta virallista tökkimistä ei tossa tilanteessa ole :)

      Poista
  3. On se vaan kyllä komea pikkuhevonen! :)

    VastaaPoista
  4. Voi hitsit se on hienon värinen muun hienon ulkomuodon lisäksi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kimoa odottelen! Näistä kuvista se on saanu vielä pikkusen lisää massaa, joten täytyy taas varmaan kuvailla ;)

      Poista
    2. Kimoa odottelen! Näistä kuvista se on saanu vielä pikkusen lisää massaa, joten täytyy taas varmaan kuvailla ;)

      Poista