Petra Palomäki

lauantai 18. kesäkuuta 2016

MyDay kuvina!

Pitkästä aikaa olisi pienimuotoinen MyDay-postaus teille! Laitoin teille vähän aikataulutyylisesti miten päiväni viime viikolla kulki. Normaalisti arkeni näyttää siis tältä, välillä saattaa tietenkin muutoksia tulla, mutta yleensä näillä mennään.

7.45 - Kello soi ja alkaa tyypillinen puhelimen tyhjennys yön jälkeen. Eli kaikki somehommat läpi.
8.10 - Puettu ja valmiina tallille


8.15 - Aamuni alkaa tällä rasvanpolttajalla! En saa ittestäni mitään irti ilman rakasta Diabloani :D tää pistää kropan hereille ja energiaa riittää aamutalliin8.20 - Aamutallia tehdessä kuuntelen melkein aina jotain hyvää menevää musaa. Päivä on paljon mukavemman oloinen musiikin kanssa. Otin meidän Vikestäkin aamukuvan, ilmeisesti ei ollut kuvaustuulella :D. Uffella oli yön aikana käynyt hassusti hupun kanssa, piti pelastaa toinen hädästään.8.25 - Rehun ja heinien jako tarhaan.


8.35 - Hevoset pihalle. Ensimmäisenä Urco, sitten Zeus ja seuraavana onkin Nyhtiksen vuoro. Nyhtiksen kanssa yleensä vien etutarhoille heinät kottarilla tai maitokärryillä. Saan sen kätevästi samalla tarhaan, eli kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Kun Nyhtis on tarhassa menee Mestari, Tessa, Unaiva, Pötkylä ja Uffe pihalle (tässä järjestyksessä).Etutarhoilla kaikki pihalla.

8.50-9.20 - Karsinoiden siivous, tallin siisteys ja haravointi. Kun olen siivonnut karsinat pesen vesikipot ja lähden laittamaan hevosille vettä tarhoihin.9.30 - Aamupalalle!! Kananmunan valkuaisia joka aamu nassuun. Vaihtelen paljon mitä niiden kanssa syön. Välillä puuroa, ruisleipää tai kasviksia.


11.00 - 13.00 - Hevosten liikutus. Tällöin menin Pötkylän ja Mamman pellolla. Molemmat pääsi tekeen pikkuisen mäkitreeniä ja laukassa Mammakin pääsi revittelemään. Hauskaa oli!

13.00 - Päiväheinät jaettu kaikilleja vedet katsottu läpi.


13.30 - Lounasta. Sen verran oli kova nälkä, että unohdin kuvata ruoan. Perus settiä eli jauhelihaa ja kasviksia!


14.45 - Salikamat valmiiksi, Uffe traileriin ja kamat mukaan. Lähtö kohti Kankaanpäätä.

15.00 - Jätän Uffen syömään Kankaanpään Ratsastuskeskukselle ja itse lähden siksi aikaa Combiin treenaan.Uffea ei kovin paljon selfiet kiinnostanut :D

16.45 - Treeni vedetty aerobista myöden!

17.00 - KRK:lle töihin.


17.15 - Kun olen saanut pellavat laitettua käyn moikkaamassa setä Ufanoa. Sitten haukkaan jotain siinä samalla suuhun.


18.00 - Uffen ratsastus. Anniina oli kuvaamassa ja hypättiin Uffella pikkuisen. Treenit meni hyvin ja niistä saattekin erillisen postauksen kuvien ja videon kera ;)


19.15 - Jaan heinät hevosille ja lähden hakemaan niitä sisälle. Uffe saa sillä aikaa napostella pikkuisen omia heiniä ja kuivatella pesun jälkeen.

19.30 - Hevoset sisälle.

19.50 - Hevosille jaetaan väkirehut ja pellava. Tallin lakaisu ja samalla katsotaan kaikki yökuntoon.

20.15 - Uffen kanssa päästään kotio ja siitä tekemään omaa iltatallia.


20.45 - Hevoset on sisällä, ruokittu ja talli siivottu yöksi. Nyt on mun vuoro levätä!

21.00 - Päivällinen. Tämän jälkeen yleensä vaan oikeesti pitkän päivän jälkeen lässähdän sohvalle ja lepään :D


23.00 - Iltapala ja nukkumaan meno. Iltapalana muuten super hyvää mustikkarahka-smothieta!


Koitan seuraavaan MyDay-postaukseen ahkerammin vielä kuvata! Meinaa vaan tunnit loppua kesken ja en aina tällä lahopäällä muista niitä kuvia räpsiä. Mutta tällainen on yleensä arkeni :) Aamut monesti kyllä alkaa tasan klo8.00 tallilla jo ja aamupalalle pääsen ysin aikaan, joskus tosin saattaa venyä.

Miltä teidän arki näyttää?


8 kommenttia

 1. Huh, ei voi kyllä laiskaksi sinua moittia! Ite pyöritän isoa perhettä ja opiskeluja, mutta luppoaikaa jää silti päivälläkin. Tsemppiä, älä polta itseäsi loppuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ei tässä enää palata loppuun! Ennen tein 6-14 tosi raskasta työtä tämän kaiken lisäksi niin silloin kroppa meinasi sanoa itsensä irti. Nyt on onneksi paljon "kevyempää" ;) Kiitoksia!

   Poista
 2. Haha ompa sinulla autossa osuva rekisteri XD kyllpäs olet ahkera, ei voi kun kadehtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah eikös olekin! Tosin nyt saisi tällain massakaudella vaihtaa FAT kilveksi :_D

   Poista
 3. Eikö teidän hepat ole ollenkaan laitumella? Kiireinen kyllä olet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tammat ja varsa on noin puolen päivää laitumella. Orit saa niitettynä vihreetä kun laitumet liian lähellä tarhoja niin ei voi oreja pitää niin lähellä tammoja :) ja lihoo herkästi

   Poista
 4. Hei ei nyt liity mitenkään tähän postaukseen.. Mutta kiinnostaisi tietää miten usein syöt roskaruokaa esim mäkkäri yms.. Kun olet kuitenkin fitness urheilija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka olen "fitness" urheilija näin kehityskaudella syön mättöö kerran viikkoon. Keksiä, suklaata sen semmosta menee sillon kun haluan :D vaikka patukka päivässä en oo niin tarkka ;)

   Poista