Petra Palomäki

tiistai 1. joulukuuta 2015

Barokkitunnelmaa

Anniina kävi kuvaamassa meitä tässä jo hetki sitten kun vielä oli aurikoista ja sänkipellot kuivia. Otimme Zeuksesta upeita kuvia barokkivarusteilla ja kuvat taitaa kertoa enemmän kuin tuhat sanaa. Varusteista on tulossa teille viikolla postaus, mutta haluan näyttää teille ensin nämä ratsastuskuvat joihin rakastuin totaalisesti. Zeus oli kyllä super kuuma tuolloin ratsastaa ja sitä inhotti niin kamalasti tuo karvaläpyskä selässä. Meinasi kentälläkin pukittaa :D Pellolla laukkayritykset jäivät yritykseksi, sillä ilman kypärää en lähtenyt edes kokeilemaan. Sen verran on vielä itsesuojeluvaistoa jäljellä. Ja ihan selvennykseksi - EN ratsasta ilman kypärää kotona koskaan. Nämä oli vain kuvaukset ja omalla vastuulla näihin lähdin. Kypärä on kuitenkin halpa henkivakuutus, joten se siitä.

Kertokaa taas mikä oli lempikuva(t)!

1.

2.
3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.


10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19. Rakkaus  

Onko barokkivarusteet sinulle tuttuja?


10 kommenttia

  1. Kaikki kuvat ovat ihania, mutta 10. kuva iski varmaan kaikista eniten! Hienoja! :)

    VastaaPoista
  2. 12 ja 15 olivat omat suosikit. Mikä on tuon karvaläpyskän tarkoitus? Vai selviääkö se sitten kun esittelet nämä barokkivarusteet? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) selitän kaikki siinä toisessa postauksessa :)

      Poista
  3. 15 ja 18 oli mun suosikit - hienoja kuvia ja hienoja varusteita!

    VastaaPoista
  4. Mahtavia hevosia sinulla! Aiemmin en ole rotuun tutustunut (ehkä koska Suomessa niitä ei juurikaan ole?), mutta lajiedustajat mitä omistat, saavat kyllä uteliaiksi rotua kohtaan!

    VastaaPoista
  5. Että näissä kuvissa on kiva henki, nuo varusteet näyttävät niin mielenkiintoisilta ja tuo esiin mun mielestä ihanasti tuon rodun ulkonäköä! Ihan erilaista kuvamateriaalia kuin normaaleilla varusteilla tulisi. 8,12,15 aivan ehdottomasti omia suosikkeja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Tämä rotu kieltämättä tulee paremmin esille näillä perinteisillä varusteilla :)

      Poista