Petra Palomäki

tiistai 3. marraskuuta 2015

Uusi satula!


Haluan esitellä vihdoin teille meidän uuden estesatulan! Ostin Uffelle jo viime kuun alussa uuden satulan, jonka löysin käytettynä tutultani. Kyseessä on siis Germidan kenttäsatula, joka istui Uffelle todella hyvin. Tässä on juuri hyvä runko, kun on takaa pikkuisen nouseva. Uffella kun on hieman takaa nouseva selkä, kuten myös tessallakin, niin liikkeessä satula liikkuu siis hyvin selän mukana. Meillä on ollut aikaisemmin tämän merkkinen satula Urcolla ja laatu on kyllä hintaan nähden todella hyvä. 




Anniina kävi sitten silloin viime kuun puolella kuvailemassa meidän menoa Uffen kanssa ja tältä se näyttää! Uffe hyppää tällä satulalla todella hyvin ja koska tämä on yksisiipinen, helpottaa myös omaa jalkaani. Saan pohkeet todella lähelle hevosta ja pystyn olemaan vakaampi jalan kanssa. Uffe kun tarttee todella paljon esteillä sitä jalan tukemista, niin tällä pystyn olemaan koko ajan valmiina.

1.

2.

3.

4.

5.

Hieman oli alkuun totuttelemista kun en ole ennen ratsastanut kenttäsatulalla. Positiivisesti kuitenkin yllätyin ja tuola oikeastaan istuu kuin liimattuna olisi. Tämä penkki sopii myös Tessalle. Koska Tessalla on aika takaa nouseva selkä, niin pelkästään yksien palojen laitto romaaniin korjasi satulan sopivaksi ja sain taas ns. kaksi kärpästä samalla iskulla. Toki Tessan lihakset muuttuvat vielä ja uskon, että palat saa jossain vaiheessa ottaa pois. Tessasta puheen ollen, Anniina tulee sen huomenna hieromaan jos saatais mammajäykkyyttä vähennettyä. Mestarikin vaan kasvaa ja kasvaa....

6. ja 7.

8.

9. ja 10.

11.

12. ja 13.

14.

15.

16.

Onko teille merkki tuttu?
Mikä oli lempikuva?

11 kommenttia

  1. Germidat on ihan mahtavia, ostin nyt syksyllä sen Piaffe koulusatulan ja oikeasti jos satulaan voi rakastua, niin mä rakastuin :D Mulla oli nyt hakusessa estesatulakin ja oli lähellä etten tilannut Germidaa, mutta budjetti ei oikein sitten taipunut siihen ja käytettyjä on tosi vähän markkinoilla. Mutta ehkä vielä joku päivä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans rakastuin tähän! Ja totta on, näitä valitettavasti tosi vähän markkinolla. Tämänkin onneks sain tutun kautta :)

      Poista
  2. Tuo viides kuva on ihana :) Sopisi tosi hyvin tauluksi!

    VastaaPoista
  3. Ihan sellaista kysyn että mitä Uffen harjalle on tapahtunut? :o Pisti vain silmään kun ei ole sitä kaunista hiusmerta enään :(
    Ja on muuten kivan näkönen satula! Ja uusi ulkoasu on todella hieno. Jos sitä joskus taas innostuu bloggailemaan niin täytyy varmaan ostaa laadukas ulkoasu. :)
    Tsemiä treeneihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensinnäkin uffen harja on iäm myötä alkanut hieman lyheneen. Tänä kesänä en tiedä miksi (epäilen vahvasti polttiaisia) niin hinkkasi häntänsä ja harjansa aivan lyhyeksi. Jouduin pitää ihottumaloimea ettei hinkannut pahempaan kuntoon. Meillä muutkin hepat pikkusen hinkkasi ja polttiaiset oli tänä kesänä tosi äkäsiä :( ja näihin kuvauksiin olin laittanut harjan selvitysainetta, menin kentälle ja tajusin että unohdin sitten sen harjata siksi vielä enemmän tommonen tönkkö. Nyt harja on jo kasvanut noin 2-3cm pituutta joten kyllä se siitä pikku hiljaa :) kiitos sulle!!

      Poista
    2. Joo oli kyllä ärhäköitä.. Harmi oli hieno harja! Ei sillä kyllä uffe silti yhtä komea on. Tuollainen jokaisesta prinsessa sadusta se valkea orhi jolla prinssi tulee pelastamaan prinsessan hädästä. :)

      Poista
    3. Joo tosi harmi, mutta ehtii se nyt kasvamaam takasin :) ensi kesänä heti tarkkana ja loimittaan ettei harja lähde. Haha mun prinssi Sami ei kyllä mua uffella olisi pelastamaan :D taidan odottaa sitä latinomiestä sitten xD

      Poista
  4. Juu se juuri on hyvä kun saa välittömästi reagoida hevoseen eikä tartte puskee pohkeella niin kuin pohjeprässissä että saat avun perille :D

    VastaaPoista
  5. En ole kyllä kuullutkaan merkistä, mutta on kaunis satula! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tämä ei ole ihan kauhean tunnettu vielä Suomessa, mutta pirun kiva kyllä :D

      Poista