Petra Palomäki

torstai 19. marraskuuta 2015

Kuulumisia

Heips kaikille!  Nyt olen kyllä niin buukattuna ollut koko viikon, että en ole iltaisin millään jaksanut enää postailla. Työt, sali ja hevoset todellakin vie multa mehut pois... Siksi nyt pieniä nopeita kuulumisia niin pysytte pikkusen paremmin kartalla!

Ensinnäkin huomenna lähdemme Zeuksen kanssa Erkylän tallille viikonlopuksi valmentautuun. Portugalilainen huippuratsastaja Miguel da Fonseca tulee valmentaaan ja minä menen tulkkaamaan kaikki tunnit. Lisäksi osallistun itse lauantaina ja sunnuntaina valmennukseen. Kaikka kamat on pakattu, zeus klipattu, pesty ja puunattu. Tätä homman määrää huhu! Tavaraa on enemmän kuin mitä ehkä oikeasti tulen tarvitsemaan :D

Urcon klinikkapostaus tulee asap kun pääsen takasin kotio. Urcolla nyt kaikki hyvin ja päästy taas ratsastaan. Uffe on mennyt super hyvin viime aikoina koulua ja Anna lupautu huomenna menemään sen puolestani. Maanantaina olis pitkästä aikaa estevalmennus! Kaikki muut hepat voi oikein hyvin. Mestari on nyt jo jotain 132cm korkea ja jestas mikä nallekarhu! Tessa on kulkenut todella rennosti kun vaihdoin taas remonttiturpahihnaan. Eilenkin juoksi liinassa niin rennosti ja kevyen näköisesti. Pötkylällä olen jatkanut kuolaimettomalla menoa. Toissapäivänä se oli hieman oikealle jäykempi, mutta heti kun neiti rauhoittu ja alkoi työskentelemään niin sain sitä rennommaksi.

Nyt pikaisesti vielä ruokaa nassuun, katson kamat vielä kerran läpi ja nukkuun! Koitan saada videoa ja paljon kuvia viikonlopulta :)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti