Petra Palomäki

keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Mestarin iltatunnelmakuvia


Mestari on kasvanut aivan jäätävää vauhtia. Nämä kuvat on otettu melkein pari viikkoa sitten ja minusta tuntuu, että tästä se on saanut jo paljon enemmän massaa ja korkeutta. Teille ketkä ihmettelette jääkö sen nimeksi mestari niin tässä vastaus - lempinimi todennäköisesti jää mestariksi kun sitä ollaan jo niin kauan sanottu sillä nimellä. Oikeaa nimeä odottelen edelleen Hevosjalostusliitolta. Tunnistaja ei ole vieläkään soittanut vaikka laitoin paperit menemään jo hetki sitten, taidan siis huomenna kysellä uudestaan heidän perään. Toivoisin mestarille viralliseksi nimeksi Conde Balou tai Conde du Rouet, mutta katsotaan menevätko läpi. Kumpi teidän mielestä olisi kivempi?

Saatte lisää kuulumisia seuraavassa mestarin postauksessa, missä kerron hieman mm. sen koulutuksen edistymisestä ja miten "pikkusella" muutenkin menee. Mitä minä nyt tässä tämän enempää selitän, vaan päästän teidät ihailemaan kuvia. 

Kertokaa taas mikä oli lempikuva tai kenties jos niitä oli enemmänkin! ;)

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.


19.

20.

21.



12 kommenttia

  1. Tosi ihania kuvia kaikki! Lemppareita kuitenkin ehkä varsinkin 18 ja 21. Varsat on kyllä yli suloisia.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi 21 on kyllä kans yksi mun suosikeista! Mä voisin vaan halata ja pusutella tätä 24/7 :3

      Poista
  2. 1. ja 15. ehdottomat lempparit mutta muutkin on tosi kivoja, mahdottoman söpö pikkutyyppi :)♥

    VastaaPoista
  3. 21 on varmaan ihanin:3 On kyllä niin suloinen varsa että näitä kuvia vois kattoa vaikka kokpäivän♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä upee kuva :) No ihana tietää! Saan siis julkaista näitä söpöjä varsakuvia lisääkin ;)

      Poista
  4. Numero 2 on jotenkin mun mieleen, ja tuo viimeinen! On se nätti! Hetkonen, mites paljon ikää sillä nyt onkaan ja osaatko yhtään arvioida sen säkäkorkeutta tällähetkellä (esim, kuinka iso emä on) - mä tässä yritän vertailla muiden varsojen kokoa omaani, kun oma tuntuu niin valtavalta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää täyttää nyt lauantaina tasan 3kk. Säkää tällä on nyt noin 125cm takaa ehkä sentin korkeampi (nämä kuvat tosiaan otettu 2vkoa sitten että on tästä jo isompi ja tummempi...). Sulla on siis mitä olen katsonut aika kookas poika! :D Meillä tämä kasvaa sinne ehkä 165cm korkeuteen (tai ainakin toivon ettei mene yli!) Emä on sen 163cm ja isä 171cm :)

      Poista
  5. Kaikki kuvat on ihania, mutta kuva 10 on <3
    Milloin tulee Zeuksen päivitys Niinisalon kisoista :)

    VastaaPoista
  6. 18 on niin soma :)

    Olen seurannut blogiasi ja pidän tästä kovasti, mutta yksi asia häiritsee ihan liian paljon - kirjoitat jatkuvasti hevosten nimet pienellä! Miksi ihmeessä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Haha en vaan aina kirjoittaa isolla, mun Portugali puskee läpi kun sielä eläinten nimet kirjoitetaan pienellä :D Koitan tsempata ! :D

      Poista