Petra Palomäki

sunnuntai 9. elokuuta 2015

Söpöysvaara

Hellurei kaikille! 

Ja kappas taas ylläri ylläri en ehtinyt näitä kuvia julkaisemaan aikaisemmin. Tällä hetkellä minulla on odottamassa lisää Mestarin, Urcon ja Zeuksen kuvia joita Enna on käynyt viime viikolla ottamassa. Lisäksi on vielä kaikista kuulumisiakin kerrottava ja kaiken päälle vielä tämän viikonlopun tuplakisapäivät uffen ja zeukkarin kanssa. Ettäs tiedätte! :D Tämä seuraava viikko koitan saada jotenkin teille postausta aikaa...nimittäin mulla on ensi viikko aika koulupainoitteinen. On tehtävä portfolioni loppuun lauantaihin mennessä ja en ole edes vielä aloittanut - aina sama! Sinnitelkää sielä, uusi ulkoasu tulee lähipäivinä ja kun saan tämän portfolio homman alta pois niin ehdin paremmin keskittymään tähän bloggaamiseen ;)

1.

2.

3.

4.

5.

Mutta mitäs mä nyt ittestäni enempää tähän kerron mennään asiaan - eli meidän söpöyspakkaukseen! Enna kävi nämä kuvat ottamassa jo melkein pari viikkoa sitten, joten on pikkuinen tästäkin jo huimasti kasvanut. Tällä hetkellä säkä on noin 110cm. On se vaan niin kerta kaikkiaan valloittava tapaus. Nyt meillä on talutusharjoitukset käynnissä ja pian aletaan tessaa liikuttamaan. Olen miettinyt otanko varsan kentälle samaan aikaan pyörimään vai aletaanko opettamaan, että jäisi yksin siksi aikaa karsinaan odottamaan.

Onko muilla varsan omistajilla kertoa neuvoja tähän? 

6.

7.

8.

9. ja 10.

11.

12.

Muuten kaikki toimenpiteen tämän kanssa onnistuu todella hyvin. Jalat nousee kaikki, ei pelkää suihkepulloja, vettä jaloissa tai omaa ruoka-astiaan selässään. Laitoin tessalle kärpäsloimen karsinassa ja se oli paha. Yhtäkkiä toinen oli ihan paniikissa ja kuvitteli, että äiti katosi tuon ison peiton alle. Siinä tessa höristeli ja koitti rauhoitella vaavia, ettei ollut mitään hätää. En kuitenkaan jättänyt sitten loimea päälle, joten mennään ihan askel kerrallaan. Sitä voisi jäädä rapsuttelemaan koko illaksi karsinaan. Ei meinata millään äitin kanssa malttaa lähteä pois tuollaisen söpöliinin vierestä.

13.


14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22. Kirahvi

23.


 Oliko mikään kuva se söpöin? ;)
Mitens muiden varsat voi? 
Onko teillä tutuilla varsoja joita olette käyneet katsomassa ja ihastelemassa tänä kesänä?


9 kommenttia

  1. Voi komistus ♡ me otettii varsa muutaman kerran alkuun kentälle mukaan ja sitten siitä ruvettiin jättämään kaverien kanssa laitumelle aina epäsäännöllisen säännöllisesti :)

    VastaaPoista
  2. Varsa ois täydellinen mut yks valkonen sukka puuttuu :(

    VastaaPoista
  3. Meil on ollu pari kertaa kentällä, mutta emä ei yleensä voi keskittyä kunnolla treenii jos se varsa hyppii kentäl..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. samaa mietin, että taitaisi meilläkin mennä vaan sähläämiseksi jos varsa samaan aikaan kentällä :/

      Poista
  4. Meillä varsa oli aina karsinassa sen aikaa, kun emä oli ratsastamassa. Aloitettiin pikkuhiljaa, tyyliin ekan kerran kävin vaan kävelee 10min tallin läheisyydessä tamman kanssa, ja sitten lisäilin sitä aikaa, mitä varsa oli karsinassa. Meidän vauva tosin oli jo pienenä tosi ahne heinälle, niin ihan kuukauden ikäisenäkin nopeasti tottui olemaan hetken aikaa yksin karsinassa ja heinäkasan kimpussa :D

    Tosi komea varsa sulla kyllä on! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tästä! Kokeillaan toimiiko meillä samanlailla ;)

      Poista