Petra Palomäki

perjantai 12. kesäkuuta 2015

Pori 23.5 - kisaraportti

Vihdoin taas sain aikaa kirjoittaa teille - 
aamuvuorot, sali ja hevoset vie koko päivän ja aikaa tähän ei niin paljoa jää.

1.

Olimme zeuksen kanssa 23.5 lauantaina Porin Ratsastajien tallilla I-tason estekisoissa. Tällä kertaa ilmoitin meidät suoraan 80cm luokkaan eikä otettu alle sitä miniluokkaa. Enna tuli kisahoitajaksi ja aamulla saatiin kaikki hienosti kuntoon ja hevonen hyvin lastattua.

2. "Mitä sä yrität sitä rataa muistella? Mennään jo!!"

3.

4.

Kun päästiin kisapaikalle, kävin ilmoittautumassa ja hetki katsottiin pienempiä luokkia. Starttasimme 10.sijalta joten päästiin melko pian verkkaan. Zeus oli verkassa menossa. Pikkasen herralla oli energiaa ja hypyissäkin sain pidätellä ettei kuskannu mua pitkin kenttää. Toisaalta hyvä näin,  eipähän tarvinnut potkia eteenpäin vaan löytyi omaa tahtoa.

5. 

6.

7.

Radalla zeus oli ihan liekeissä. Rata ei ollut super vaikea, mutta muutamia suht haastavia suhteutettuja välejä oli. Kakkos esteen jälkeen oli pitkä kaareva tie sarjalle ja hiukan herra lähti :D koko radan nauroin sielä selässä kuinka toinen oli niin tosissaan menossa. Laukkaa ainakin oli ja mikään kisa ei olisi kunnon kisa ilman yhtä kamikaze-hyppyä. Meillä on "hieman" koomisen näköiset ilmeet siinä kuvassa, varmasti erotatte sen näiden joukosta. Puhdas ja suht siisti rata tuli vaikka vauhtia oli reippaasti. Ei lähdetty hakemaan uusinnassa mitään voittoaikaa vaan sitä puhdasta rataa kvaaleja varten. Nyt on kahdet kvaalit kenttäkisoja varten kasassa niin saa hyvillä mielin valmistautua niihin. Kaikki kuvat missä ei ole leimaa on ottanut Enna Kujansuu.

8. ja 9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.


Mikä oli lempikuva?Miten teillä on sujunut kisat?



2 kommenttia

  1. Turhan kova kontrasti/terävöitys noissa alkupään kuvissa vaikka muuten hyviä ovatkin. Siksi lempikuva nro 11 :)

    VastaaPoista