Petra Palomäki

torstai 5. helmikuuta 2015

Pellolla rallittelua

Olen nyt aika paljon käynyt meidän hevosilla pellolla ratsastamassa kun siihen on nyt kerta aivan mahtava madollisuus. Lunta on melkein mahaan asti ja hevoset saa kunnon treenin ja ei kovin pitkässä ajassa eli minulle sinänsä helppoa ja samalla todella hauskaa vaihtelua.

1.

2.

Oikeastaan kaikki on päässyt pellolle, nyt tietenkin ponia, tessaa ja pötkylää lukuun ottamatta, sillä nyhtis varmaan hukkuisi pellolle ja näkyisi sieltä hangen alta vain korvat, tessalla kun ei voi tosta noin vaan mennä "käveleen", toisaalta olisi taas pehmeä tippua sinne onhan siitä jo reilu kolme vuotta aikaa kun tessalta tipuin hankeen :D sitten pötkylällä kunto ei vielä riitä kuin pieneen käyntikierrokseen pellolla ja sillä mentäisiin kyllä aivan mahaa myöden, joten jos jätetään ratsastukset vain kentälle kun sieläkin on tarpeeksi sitä vastusta ;)

3.

4.

5.

Anna oli ottamassa vähän kuvia ja pieniä videonpätkiä kun kävin urcolla ja zeuksella pellolla päästelemässä. Molemmat tykkäsivät ja virtaa oli vaikka muille jakaa! Huomenna pojat saa uudet kegät ja laitetaan tilsakumit niin helpottaa menoa, joten viikonloppuna pääsee taas meneen ja kunnolla. Mitäs minä tässä nyt enempää selittelen, katsokaa kuvat ja videoa !

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.



Anniina kävi tänään taas kuvaamassa meillä joten kohta luvassa kasa upeita kuvia!

Löytyikö näistä hyvää kuvaa?
Onko teillä vedetty paljon hankitreeniä?



2 kommenttia

  1. Kiva postaus! ja upeita kuvia, ei noista voi valita, noi kaikki on hienoja, mut suosikkini on 12, lumisen metsätaustan vuoksi. :) Kiva video, musiikki sopii siihen hyvin.

    VastaaPoista