Petra Palomäki

sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 7.Luukku

Seitsemännen luukun takaa paljastuu...
.... Minun Top 5 blogit !


Bellan blogia on hieno lukea, sillä välillä samaistun hänen tilanteisiin, sillä meillä oli saman verran hevosia. Työssä käyminen ja hevosten hoitaminen ei ole helppo homma ja ihailen kuina Bella jaksaa eteenpäin kaikista takapakeista mitä hänellä on ollut. Kaiken lisäksi blogissa pääsee seuraamaan upean nuoren estehevosen alkua ja Bellan mielenkiintoista elämää :) Tästä blogiin


Sennin blogin monet jo tunteenkin aika hyvin, mutta minä pidän siitä koska Sennillä on aivan ihania hevosia ja kuolaan tuota Pyryn harjaa! Lisäksi on hienoa nähdä myös kuinka Senni ponnistaa jokaisesta tilanteesata vain eteenpäin ja tämä antaa minullekin motivaatioa, kun toinen näkee aina positiivisesti asiat. Ei varmasti tarvitse enempää selittää, mielestäni aivan super hyvä blogi! Tästä blogiin.


Tykkään seurata myös paljon tuttujen blogeja ja ensimmäisenä varmasti tulee Anniinan blogi, sillä Anniinan kanssa ollaan paljon tekemisissä. Hänellä on nyt aivan upea friisiläisvarsa Albertti, jonka kanssa hän pääsee touhuileen ja pystyy itselleen kouluttamaan sen unelmiensa friisiläisen, mitä hän on toivonut jo monta, monta vuotta. Aina upeita kuvia ja suosittelen lämpimästi :) Tästä blogiin.


Annikan blogi on aivan upea. Pidän blogeista joissa on paljon todella laadukkaita kuvia ja hänen blogissaan niitä piisaa! Myös muutakin kuin pelkkää valokuvaamista, mukana paljon muutakin. Suosittelen, jos haluatte olla suu auki jokaisen postauksen kohdalla kun kuvat ovat kerta kaikkiaan mahtavia. Tästä blogiin.


Siiri on ihan huippu tyyppi ja hänen hevosensa Beeda on ihana ilmestys ja persoona. Siirin blogissa pidän siitä, että hän kirjoittaa todella paljon asiaa ja pistää hvyin lukijansa miettimään jokaisen aiheen kohdalla. Myös paljon kuulumisia heidän ratsasteluista, joita on aina ilo seurailla :) Tästä blogiin.

2 kommenttia

  1. Hyviä blogeja! Pari ennestään jo lukulistalla olevaa ja muutama ihan uusi tuttavuus. Sen verran mielenkiintoisen oloisia että täytyypä lukea niitä tarkemmin:)

    VastaaPoista
  2. Olen otettu, kiitos :) mitä sinua tunnen niin sinäkin olet aivan mahtava tyyppi!

    VastaaPoista