Petra Palomäki

tiistai 2. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 2. luukku

Toisen luukun takaa paljastuu....
... meidän hevosten varustepostaus videolla! Innostuin tekemään näitä videoita ja näytän tässä ensimmäisessä osassa kaikki heppojen suitset ja minun lempihuovat. Videossa erehdyin sanomaan suojat, mutta kuten sanoin kiitos aamuvuorojen aivot ei ihan aina toimi illemmalla :D Koska varusteita tosiaan ON todella paljon, niin vedetään tämä varusteiden esittely osissa. Toivottavasti tällainen oli mieleen, sillä ennen en ole tällaista tainnut kovin tehdä ;)


Millaisia suitsia sinä käytät hevosellasi?

p.s. Pahoitteluni kun meni näin myöhään julkaisu...taistelin youtuben kanssa aika kauan huoh!

8 kommenttia

  1. Kiva video! Meidän kouluponilla on Horzen ihan normit suitset englantilaisella turparemmillä varustetut, mutta se turparemmi on "kiiltonahkaa" ;) Meillä käytössä kans kolmipalat ja parhaaks todettu. Otsapantana toimii yheltä ihmiseltä tilattu otsapanta, jossa lukee ponin nimi. Ne on kans tosi laadukasta nahkaa, pehmustettu niskahihna ja leveä turparemmi :) Löysin Horzen sivuilta ne suitset ja ne löytyy tän linkin takaa, jos haluut käydä vilkasemassa :D http://www.horze.fi/suitset/horze-prague-suitset/10041.html#BL
    Mutta meillä siis erilainen otsapanta yms. mutta "runko" on sama:D

    VastaaPoista
  2. Hyvä syy ainakin tuli shoppailla lisää huopia ;P Hienoja suitsia teillä on.

    VastaaPoista
  3. Ai vitsit kuinka susta kuulee kuinka paljon tykkäät sun hevosista! Kaikille vaan parasta ja tosi paljon mietit just sopivia kuolaimia yms! Hieno juttu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hevosen hyvinvoinnin eteen teen kaikkeni. Ovathan he enemmän kuin lemmikkejä, he ovat minulle kuin perheen jjäseniä :)))

      Poista