Petra Palomäki

keskiviikko 31. joulukuuta 2014

GOPRO testiin + kuulumisia


Meidänkin heppailuun on saapunut mahtava GOPRO kypäräkamera ja sain Samilta joululahjaksi siihen kuuluvan "telineen" millä saa sen kiinni kypärään. Pitihän sitä päästä testaan ja mitä parhaiden kuin maastoon.

Ainoa miinus tässä oli, että Petra oli todella viisas ihminen ja vei hienon hevosensa Niinisalon metsiin luulien, että -15C pakkasella sielä voisi tehdä muuta kuin kävellä. Jep, tuli tehtyä käyntimaasto ja ite olin ainakin niin jäässä, että ihmettelen kuinka sain kameran ees päälle :D tässä teille kuitenkin minivideo maastossa (jos kiinnostaa hehe).


Pakko tulla hehkuttaan! Eilen vaikka keli olikin jo lämpenemään päin, niin kentällä urcolla pystyi todella, todella hyvin menemään! Oli taas aivan huikeaa päästä kunnolla ratsastaan sillä muuta kuin käyntiä tai juoksuttamista pellolla, kun pohjat on joka paikassa kovia ja lunta ei ole kuin vajaa 10cm hyvä jos sitäkään... Niin eilen minä ponnistin selkään ja tehtiin hyvä kevyt treeni. Minua vieläkin jännittää todella paljon sen selkään nousu. Se putoaminen toi pienen kammon, ei siitä, että pelkään tippua uudelleen, vaan se, että jos hevonen ei olekaan kunnossa. Aina ennen ja jälkeen tarkistan selän ja jälkeen me venytellään hyvin huolellisesti. Selkä on pysynyt hyvänä, joten miksi pelätä. Uskon kyllä, että tämä lähtee pois, kun pääsee oikeasti taas kunnolla ratsastamaan. Eilinen toi lisää rohkeutta kun urco meni aivan super hienosti laukkaa ympyrälläkin ja olo oli aivan huikea. Luksusta ratsastaa noin tasaisella ja hyvällä hevosella. Puki on paras kouluponi :3

Uffella käytiin eilen hurjana maneesilla tekemässä puomi/ristiikkotehtäviä. Mentiin ympyrällä ravipuomeja jonka jälkeen jatkettiin alkuun ravissa ristikolle ja muutaman kerran jälkeen tulimmekin jo laukkaa. Uffe ei edes vaivautunut kunnolla ravissa hyppään niin pientä ristikkoa :D uffe oli niin innoissan ja tykkäs taas niin paljon hypätä. Ostin sille eilen uuden kuolaimen, nyt testasimme kumipäällysteistä kolmipalaa ja jestas miksi en ole aikasemmin tajunnut! Hevonen oli niin ihana suustaan! Kevyt, mutta samaan aikaan silti hyvin tuntumalla. Aivan mahtava fiilis :)

Muut hepat voi oikein hyvin, zeuksella pitäisi käydä purkaamassa kunnolla energiaa kun sillä alkaa aika paljon nouseen päähän noi juoksuttelut ja käyntimaastoilut :D ajattelin viikonloppuna tai huomenna mennä viemään sen maneesille ja se saa päästellä niin paljon kun haluaa! Videoo sitten ;)


Me toivotetaan nyt aivan ihanaa Uutta Vuotta kaikille 
vaikka kuva onkin joulutunnelmissa vielä ;)


Ei kommentteja

Lähetä kommentti