Petra Palomäki

keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Pikakuulumiset!

Urcon selkä alkaa ehkä pikkuhiljaa paraneen, tosin selkään ei ole menoa ennen kun se on vallan toipunut. Pääasiassa herra on mennyt liinan päässä ja tänään taas tarkoitus laittaa sille pessoat ja töihin.

Uffella olen mennyt aika paljon ilman satulaa nyt pitkästä aikaa. Herra on ollut tuulisten kelien takia niin villi, että alkuviikosta oli jo vaara että herra jopa pukittaisi ;D tänään on vuorossa puomi ristikkoja jos se lähtisi taas tästä eteenpäin.

Zeuksella Enna ratsasti tosiaan sunnuntaina kun olin poissa, opetin lauantaina hänelle kuinka sitä ratsastetaan, eikä ollut Ennalle helpoin mahdollinen, zeus kun ei todellakaan ole mikään automaatti. Eilen me ohjasajettiin pitkästä aikaa ja meni tosi hyvin. Välillä se ei edes kuunnellu ja halusi kääntyä ihan toiseen suuntaan kun minä niim välillä mentiin ihan s-kiemuraa eteenpäin. Tein paljon väistöjä sen kanssa käynnissä ja ravissa lähinnä suoraa uraa ja kääntymisiä.

Tammat voi hyvin, tessalla menin varmaan kesän jälkeen ekaa kertaa selkään ja vielä ilman satulaa. Ai että oli kivaa! Pikkasen taas se muistutti mua että noin pitäisi hevosen laukata eteen ja keskiravi kuuluu tehdä näin ;) on se super tamma! Jos varsa liikkuu kuin äitensä ja isänsä niin huhuh...!

Pötkis joutui taas tottumaan jalkapesuihin, kun hänen mielestään vesi on maailman pahin asia maailmassa. Äiti piti siitä pesarilla kiinni ja minä suihkutin jalkoja. Vaikka kuinka kamalaa se on, niin siihen on vaan pakko tottua. Yllättävän kiltisti se malttoi olla :)

Me lähdetään nyt hakemaan uutta asukasta kotio, älkää huoliko ei ole hevonen, koira tai kissa niitä on jo aika paljon :D vähän pienempi, arvaako kukaan? ;)

P.s messupostaus oli vahvistus sille etten tänne hevosblogiin kerro enempää omasta elämästä kuin hevosistani :)

8 kommenttia

  1. Siitä vaan seuraavaksi kärryt perään vaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän tallin yhdellä vuokralaisella on kärryt, tarkoitus on kokeilla! :)

      Poista
    2. Onko teillä nykyään vuokrallakin joku heppa? :)

      Poista
    3. "Vuokralla" on mun parhaan kaverin heppa ja tutun lv. Kaksi karsinapaikkaa kun on vapaana niin he ovat siinä asustelleet. Lara onkin ollu jo muutaman vuoden ja lv prime muutti viime talvena :)

      Poista