Petra Palomäki

perjantai 2. toukokuuta 2014

Vapun vietosta maastoesteille!

Vappua tuli keskiviikkona juhlittua jälleen selvissä tunnelmissa,  sillä dietti ei suosi alkoholia viikolla eikä muutenkaan, joten sain olla kuskin hommissa koko illan plikoille! Kotiin pääsin viideltä ja nukkuun menin puol 6. Aamulla heräsin jo 10 aikaan joten aika väsynyt olen ollut koko päivän!



Kuitenkin jaksoin väsymyksestä huolimattta mennä treenaan uffella vähän maastoesteitä Niinisalon metsiin :) Enna tuli taas kuvaileen joten kaikki kuvat sen ottamia!



Aloitettiin hyvällä verkalla ja hyvää suht rauhallista laukkaa. En halunnut irrotella nyt vielä, sillä koulukisat on su ja en halua vetää hevosta piippuun ennen kisoja.
Verkkahypyiksi otettiin harrasteen muutama este, joita siika vähän ylläri ylläri kyttäsi. Se on aina näin alkuun niin kovin pelottavaa ja minä ehkä vieläkin aavistuksen tottunut tessaan joka ei tarvitse kannustusta esteelle :D



Hypättiin siinä muutamia harrasteen esteitä ja ne meni kaikki ihan hyvin. Kerralla yli niin pääasia ;) muistin taas että uffen kanssa ennen maastoestettä, kun se itte alkaa himmaan, niin silloin minun pitää kannustaa sitä sillon eteen mutta en saa ajaa. Kun hoksasin tämän niin lopuksi mentiin tuttarin uusi este (meille uusi) ja heti putkeen ylös alas hyppy (banketit) . Uusi este oli vähän pelottava ja mun kädet lähti jonnekin syöksyyn, mutta katsokaa heppaa kuinka hienosti se hyppää! :))



Tänään taidetaan tehdä pieni koulutreeni alas eteen ja laukassa reippaammin eteen ja venymään alas niin näillä mennään kohti aluekoulukisoja! :) Ensi viikolla saa sitten kunnolla hypätä tuttarin rata läpi niin saadaan hyvät säädöt kenttäkisoihin! Meillä onkin 9.5 maastoestevalmennus kaverin kanssa niin pääsee Kallen silmän alle hyppää! ;)

On se aika komee! ;)

4 kommenttia

  1. Oii tuo viimeinen kuva!on se niin komea

    VastaaPoista
  2. En ole varma oletko jossainvälissä kirjoitellut jo tarkemmin tästä mutta olisi kiva tietää tuosta Tessan astutus hommelista lisää, eli millä perustein oriin valitsit, aikatauluista jne muista suunnitelmista vähän enemmän :) ja muutenkin mitä olet suunnitellut hevostesi pään menoksi tälle vuodelle.

    VastaaPoista