Petra Palomäki

maanantai 5. toukokuuta 2014

TRS aluekoulukisat + kuulumisia


Oltiin eilen sunnuntaina TRS järjestämissä aluekoulukisoissa! Heidi tuli minua jeesaan kisoihin (jälleen todella pirteänä :D). Onneksi lähtö ei ollut aikasin aamulla, vaan sai edes pikkasen nukkua pitempään!
Kuvia ei vielä ole tullut ja en tiedä nappasko kukaan meistä yhtäkään kuvaa koko kisan aikana ja video on Heidin puhelimella, mutta en tiedä haluanko edes julkaista sitä :D

Kisat meni noh...ne meni. Uffe oli verkassa super hyvä, vaikka välillä purikin ahkeraa vasempaan ohjaan. Laukka tuntui hyvältä ja heppa toimi. Kun päästiin ulos verkkaan, hevonen hieman jännitti, mutta silti toimi ihan hyvin. Perus uffe siis :) ennen radalle menoa, minulle tuli epäselväksi, että starttasinko radalla 1 vai radalla 3 ja siinä menikin ittellä pasmat sekasin ja en edes miettinyt koko rataa.


Selvisi, että starttaan 1.radalla ja olikin sitten jo minun vuoro sinne mennä. Aloitus oli hyvä. Pysähdys onnistui ja lähdin hyvin mielin radalle. Noh enkö minä idiootin poikanen sitten unohtanut, että piti tehdä volttiKAHEKSIKKO ei pelkkää volttia ja sain siitä miinusta ja tuomarin vihellystä. Mun fiilikset meni siinä. Otti niin päähän, se että unohdin radan vaikka kuinka sen verkassakin osasin niin hyvin ulkoa. En tajua miksi lähdin ratsastaan volttia. Miksi? Loppu radasta ei kovin paljoa ole muistikuvaa..ratsastin äkkiä radan alta pois ja halusin pois koko tilanteesta.

Näin EI saisi ajatella, vaan sillon jos minä mokaan pitää ratsastaa rata loppuun vielä paremmin. Mutta se on helpommin sanottu kuin tehty. Kun fiilis ja into menee niin se menee. Ensimmäinen ajatus radalla virheen jälkeen " ja voi P****A! Tänne asti tultiin, hevonen oli taas super hyvä ja kiltti ja MINÄ mokaan!".

Ei auttanut muuta kun verkata uffe pois ja heppa koppiin. Lähdin hakeen papereita ja ensimmäisellä tuomarilla pitkä rivi kutosia...tiesin, että prosentteja ei sitten yli 60% tule...mutta kun jatkoin lukemista alas sielä lukikin 61,818%. Olin hämmentynyt miten noinkin paljon vaikka lopetin melkein kokonaan ratsastamisen virheen jälkeen ja niin tosiaan minä mokasin! Sitten seuraavan tuomarin paperi..6,5 , 7 , 7,5 ...ja 65,682%. Olin ihan, että tämän on pakko olla väärä paperi! Keskiarvoksi tuli 63,750%!! Miten ihmeessä tuo oli mahdollista!


Me odotettiin ja odotettiin, että luokka saatiin loppuun ja lopullista sijoitusta arvelutettiin miten kävisi. Lopullinen sijoitus oli jaettu 7.sija, eli päästiin sinne 10 parhaan joukkoon 40:stä ratsukosta! (luokka oli jaettu kahteen eri luokkaan, sillä yksi tuomari saa katsoa vaan 40 ratsukkoa/per pvä). Kaikesta huolimatta olen ainakin todella ylpee uffesta! Vaikka täti mokaili niin herra päätti näyttää, että me ei tänne turhaan tultu! Ja kai nyt, kun oli toisen synttäritkin! <3 Uffe 13wee <3

Ompas se ollut ruskea! :)
Sitten tessan kuulumisia! Käytiin tänään ultrassa jälleen ja eläinlääkäri sanoi, että tällä kertaa folliikkeli oli jo 30mm, kun viimeksi oli vaan 15mm. Kohdun vasemmalla reunalla oli keltarauhasta, joten kun se poistuu tessa on kiimassa. Rauhasen poistuminen kestää sen 4-5 vrk joten sunnuntaina mennään uudelleen kontrolliin ja pidetään kaikki mahdolliset sormet ja varpaat ristissä, että tessa ei ihan vielä viikonlopuksi saisi täyttä kiima, jotta voidaan siementää tiistaina! Jännittää nyt jo!

Ja hyviä uutisia! Löysin tessalla rungottoman Freemaxin ruskean satulan netistä! Siihen alle ruskea pädi ja sillä mennään koko raskauden ajan :) Hyvää käyttöä myös muutenkin, jos haluaa vähän extra tukea kun menee ilman satulaa! Löysin edullisesti ja juuri sellainen mitä tessalle hain :) pääasia, että pehmentää minun istuntaa tessan selkää vasten ja levenee masun kasvaessa!


Tänään mamma teki kunnon koulutreenin kentällä ja ensi kerralla muistan se kannukset jalkaan, sillä heti jos se on hyvin kuulolla, se menee heti niin pohkeen taakse. Tarvitsen siis sen ylimääräisen avun pohkeelle. Tehtiin paljon taivutusta käynnissä ja ravissa ja ravissa hain suoruutta niskalle suorilla urilla. Laukassa mammalla nyt taas keitti yli, mutta tuli sielä hetkellisiä hyviäkin pätkiä! :)

Huomenna on vuorossa urcolla ja zeuksella puomityöskentelyä kentällä (piti mennä tänään mutta en millään ehtinyt), uffella kevyt treeni, eli varmaan mennään köpötteleen pellolle ja otetaan muutamia ravi- ja laukkapätkiä ihan rennolla meinigillä. Tessa pääsee vielä toistaiseksi pessoan kanssa juokseen liinan päähän. Selkään nousen vasta, kun saan satulan. En halua mennä liika ilman satulaa, ettei selkä kipeydy.

Ja käykää katsomassa treeniblogin uutta kuvapostausta! ;)



Ei kommentteja

Lähetä kommentti