Petra Palomäki

perjantai 25. huhtikuuta 2014

Pötkylän ratsun alkeet !

Eilen oli sitten se kauan odotettu ja hieman pelätty päivä, jolloin noustaan pikku neidin selkään! Jännitin selkään nousua varmaan kaksi edellistä päivää,  mutta se lohdutti, että jos neiti sekoo minä selässä, nojaan taakse ja annan vaan pukittaa :D


 Otettiin uffen hyppyjen jälkeen (siitä illalla postaus ja kuvia!) tammat sisälle ja aloin laittaan varsaa kuntoon. Kun saatiin kamat kaikki päälle ja ittelle turvaliiviä myöden kamat kuntoon, niin lähdettiin juoksuttaan neidiltä alkuun mehuja pois. 



 

Mitä tässä tapahtuu? :D
Juoksutus alkoi lupaavasti: pukki rodeo laukkaa liinan päässä ja paljon laukkaa :D klunks ! Siinä neiti laukkoi ja laukkoi, kun virtaa tuntui taas olevan niin paljon,  ja yhdessä vaiheessa esitti kyllä aika perhanan hienoa ravia. Onkohan urco varmasti isä vai eksyikö joku upea kouluponiori mamman tykö ;D


 



Kun vihdoin ja viimeinen pörkylältä alkoi loppua puhti alettiin suunnitteleen selkään nousua!
Heidi suostui (tai pakotettiin) avustajan rooliin pitään varsa kurissa pitämällä liinasta kiinni. Otin tuolin ja kiipesin mahalleni sen selkään. Paljon kehuja ja rapsutuksia ja neiti ei ollu milläskään! Otettiin muutamia askelia, että roikuin mahallani sen päällä ja en jaksanut kauaa mennä, kun neiti meni kuin vanha tekijä! Ei muuta kun suoraan vaan selkään! :)





 

Nostin jalan toiselle puolelle ja voilá minä olin selässä!! Vielä piti kuitenkin kävellä...lähdettiin liikkeelle ja miten kävi? Neiti vaan käveli eikä välittänyt mistään! Muutamia kertoja kentän kulmat ja jakkara jännittivät, mutta muuten kaikki sujui super hyvin! Tästä on siis hyvä aloittaa!
Luulen, että neiti ei halunnut pukittaa sillä aina kun on kuvaaja paikalla mitään ei tapahdu :D heti kun kuvaaja lähtee niin sitten aina ollaan villihousua!


 

 

 

 

 

Kaikki kuvat otti Anniina ja Sami kuvasi video (latautuu pian tänne, joten kohta näkyy! ) 

Onnistunut päivä siis takana!! Reipas varsa! :)

Tehotiimi! PCCR P&H THE ratsuttajat!



Onko kellään lukijalla myös menossa
tämä vaihe varsansa kanssa?

12 kommenttia

  1. Voi vitsit! Siis tota ravia ku joskus vedätte koulukisoissa ni Urco jää kohta kakkoseks! ;D hienoa et pikkuneiti otti ekan kerran lunkisti :) teist tulee viä hieno ratsukko! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä kohta jää! :D katsotaan miten neiti edistyy! Saa koulupenkin ostaa ens vuonna ;)!

      Poista
  2. Vautsi! Siitä tulee kyllä niin näppärä kouluheppa! :)

    VastaaPoista
  3. Toi toinen ravikuva oli se minkä jälkeen kysyin että ettei vaan ois joku Totilas päässy pökkäseen Unaivaa, eikä suinkaan Urco :D

    VastaaPoista
  4. Hei superkivaa lukee miten sä toimit ja mitä teet varsojen kans, itellä on tossa noi 4 oria kasvamassa joista kahdella oon jo ollut selässä :) Hieno vauva <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu! Näitä on kiva sitten jälkeen päin lukea! ;)

      Poista
  5. Aivan ihania kuvia! :)

    Minunkin pitäisi hypätä tuon oman ponipalleron selkään ja kyllä pelottaa! :D Onko sulla muuten kokemusta rasvapateista? Kun Pippurilla on semmoinen selässä pahimmoilleen satulan kohdalla, joten en vielä uskalla selkään mennä... Tallin omistajan kanssa juteltiin, että näytettäisiin rasvapatti eläinlääkärille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä muakin pelotti, mutta ei ilmeisesti tarvinnut! :D hmm rasvapatteja meillä ei ole ikinä ollut....kannattaa soittaa ell ja kysyä mitä tehdä. Jos paha niin kai se pitää puhkoa? Mutta ell tietää parhaiden! :) tsemppiä teille! :)

      Poista
  6. Ompas siinä reipas pikkutamma! :) Tammasta tulee varmasti hieno!

    VastaaPoista