Petra Palomäki

tiistai 21. tammikuuta 2014

Hengissä ollaan!

Viimeisestä postauksesta vierähtänyt aikaa jo huimasti, joten nyt pieniä kuulumisia!

Se MyDay-postaus lauantailta on melkein valmis,  vielä pientä hiomista videossa ja sitten on valmis!  :) ratsastuksesta ei saatu videoa, koska oli niin hämärää ja -24C pakkasta, joten ei kauheesti muutenkaan pystynyt menemään..

Meillä on huomenna uffen kanssa Kallen estevalmennus, videoa ei varmaan saada, sillä ei ole ketään kuvaajaa :( ilmoittautua saa jos Niinisalossa on kiinnostusta kuvaileen! Valmennus on klo20  ;)

Eilen ei ollut minun päivä...heti aamulla sain kuulla, että pakkanen oli tehnyt tehtävänsä ja jäädyttänyt vesiputken..eli naapurista piti hakea hevosille vettä. Jotenkin koko päivän olin huonolla tuulella,  en tiedä mikä oli, mutta ei vaan ollut hyvä päivä. Ratsastus tuntui kamalalta, ratsastin huonosti ja uffe ja tessa ei tietenkään voinut helpottaa..kaikki tuntui vaan niin kamalalta. Hieman helpotti, kun pisti napit korville ja musaa niin pystyin eristäytymään omaan maailmaani. Jospa tänään olisi parempi päivä! :)

Tänään urcoa tullaan vihdoin hieroon ja toivotaan, että saadaan herra kuntoon niin päästään taas treenaan! :)

Onko teilläkin sellaisia päiviä jolloin mikään ei onnistu?

4 kommenttia

  1. On.. eile olin ratsastamassa eikä mikään tuntunut onnistuvan. Mutta koitan olla purkamatta huonoa päivää ystäviin :) Kiva postaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo....välillä on vaan parempi luouvuttaa ja mennä ittekseen murjottamaan :/

      Poista
  2. Voin tulla kuvaamaan Kallen estevalmennusta jos vaan pääsen.;)

    VastaaPoista